• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404052213599
  • خبرنگار : 51009

جشنواره ملی آش در زنجان با طعم بین‌المللی برگزار می‌شود

جشنواره ملی آش در زنجان با طعم بین‌المللی برگزار می‌شود
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: در هجدهمین جشنواره ملی آش علاوه بر آش‌های سنتی ایرانی، غذاها و آش‌های کشورهای مختلف نیز در این رویداد عرضه خواهد شد تا گردشگران و شهروندان با طعم‌های متنوع جهان آشنا شوند. 

سیدمیکائیل موسوی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جشنواره آش و نمایشگاه صنایع‌دستی ملی از ۲۴ تا ۲۸ شهریورماه در زنجان برگزار می‌شود. تلاش شده از ظرفیت پایان تعطیلات تابستانی استفاده شود تا گردشگران بتوانند این رویدادها را در برنامه سفر خود قرار دهند. این جشنواره‌ها علاوه بر معرفی استان، موجب توجه رسانه‌ها و افزایش بازدید گردشگران می‌شود.

وی با بیان اینکه زنجان جزو پنج استان برتر کشور در حوزه صنایع‌دستی است، ادامه داد: ۵۵ رشته از مجموع ۲۹۹ رشته صنایع‌دستی کشور در این استان فعال است. هنرمندان زنجان در رشته‌هایی مانند نقره‌کاری، مسگری، چاقوسازی، چاروق‌دوزی، گیوه‌بافی، سفال و سایر هنرهای سنتی فعالیت دارند. این جشنواره‌ها فرصت فروش، عقد قرارداد و ایجاد همکاری‌های جدید را برای این هنرمندان فراهم می‌کند.

موسوی با اشاره به نقش گردشگری در اقتصاد افزود: گردشگری، صنعتی است که موجب تقسیم درآمد بین فعالان اقتصادی یک شهر می‌شود. ورود گردشگر باعث رونق بخش‌هایی چون حمل‌ونقل، اقامت، غذا، سوغات و فروش محصولات محلی می‌شود و این چرخه به سود جامعه میزبان است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان زنجان درباره نوآوری‌های دوره جدید جشنواره آش نیز گفت: امسال علاوه بر حضور آشپزها و ارائه غذاهای منتخب استان‌های مختلف کشور، غذاها و آش‌های برخی کشورهای خارجی نیز عرضه خواهد شد. با همکاری دانشگاه‌های استان، از دانشجویان خارجی و خانواده‌هایشان برای شرکت در این رویداد دعوت شده است تا مردم زنجان با خوراکی‌های سایر کشورها نیز آشنا شوند.

وی در خصوص چالش‌های برگزاری جشنواره، توضیح داد: سال‌های گذشته این جشنواره در فضای باز مجموعه گاوارَنگ برگزار می‌شد که جذابیت خاصی داشت، اما در سه سال اخیر محل برگزاری به نمایشگاه بین‌المللی کاسپین منتقل شده که از نظر امکانات شرایط بهتری دارد. با این حال، مطالبه مردمی برای برگزاری در فضای باز همچنان وجود دارد و تلاش می‌کنیم امسال نیز بخشی از برنامه‌های آیینی و پخت‌وپز در محیط باز برگزار شود تا فضای خانوادگی و صمیمی جشنواره حفظ شود.

موسوی ایجاد نشاط اجتماعی را یکی دیگر از اهداف این رویداد دانست و گفت: جشنواره‌ها علاوه بر معرفی ظرفیت‌های استان و کمک به فروش صنایع‌دستی، فضایی شاد و پرانرژی برای شهروندان و گردشگران ایجاد می‌کنند. جامعه ما به نشاط اجتماعی نیاز دارد و ما سعی داریم با برگزاری چنین رویدادهایی به این نیاز پاسخ دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha