• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404052515082
  • خبرنگار : 50228

مخالفت با برگزاری بازی‌های خانگی استقلال خوزستان در آبادان

مخالفت با برگزاری بازی‌های خانگی استقلال خوزستان در آبادان

ایسنا/خوزستان فرماندار شهرستان آبادان می‌گوید ورزشگاه تختی این شهر نمی‌تواند میزبان بازی‌های خانگی استقلال خوزستان در لیگ بیست و پنجم باشد.

استقلال خوزستان به دلیل زیر کشت رفتن زمین چمن ورزشگاه غدیر اهواز مجبور است بازی‌های خود تا پایان نیم فصل اول را در استادیوم دیگری برگزار کند. 

بر این اساس، چند روز پیش حمید بنی‌تمیم مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان در گفت و گویی اعلام کرد که در حال رایزنی با مسئولان شهر آبادان هستیم تا بازی‌های خانگی استقلال خوزستان در این شهر برگزار شود؛ اما اکنون فرماندار آبادان عنوان کرده است شورای تامین این شهر با برگزاری دیدارهای استقلال خوزستان در ورزشگاه تختی آبادان مخالفت کرده است. 

خسرو پیرهادی فرماندار آبادان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به استعلام‌های صورت گرفته (پالایشگاه، باشگاه صنعت نفت، مراجع انتظامی و...) و لحاظ کردن تمامی شرایط موجود و همچنین اهمیت حضور صنعت نفت آبادان در لیگ دسته اول، شورای تامین شهرستان آبادان با میزبانی استادیوم تختی آبادان از حریفان استقلال خوزستان مخالفت کرده است. 

به نظر می‌رسد با توجه به مخالفت شورای تامین آبادان با برگزاری بازی‌های خانگی استقلال خوزستان در ورزشگاه تختی این شهر، استقلالی‌ها باید تا پایان نیم فصل در تهران میزبان رقبای خود باشد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha