• سه‌شنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404052816909
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

تعطیلی دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی در روز شنبه اول شهریور

تعطیلی دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی در روز شنبه اول شهریور

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان روز شنبه اول شهریور تعطیل است.

محمد فرهادی، با اشاره به مصوبه ستاد مدیریت مصرف انرژی استان اظهار کرد: به منظور مدیریت مصرف انرژی در پیک بار شبکه ، کلیه دستگاه‌های اداری و اجرایی استان روز شنبه اول شهریور تعطیل هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی در روز سه‌شنبه ۲۸ مرداد، به گفته وی، خدمات دهی در مراکز و واحدهای عملیاتی و خدمات‌رسان از جمله بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و... انجام خواهد شد.

معاون عمرانی استاندار با تشکر از همراهی مردم در رعایت اصل صرفه جویی در مصرف انرژی، تصریح کرد: از همه شهروندان تقاضا می شود در مصرف برق و آب نهایت صرفه‌جویی را داشته باشند تا پایداری شبکه‌های توزیع انرژی و آب تضمین شود.

فرهادی ادامه داد: شعب کشیک بانک‌ها روز شنبه برای خدمات دهی به مردم فعال خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha