• پنجشنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۲:۳۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404053018717
  • خبرنگار : 50622

توضیح دانشگاه علوم پزشکی البرز درباره درگیری در یکی از بیمارستان‌های کرج

توضیح دانشگاه علوم پزشکی البرز درباره درگیری در یکی از بیمارستان‌های کرج

ایسنا/البرز در پی انتشار فیلمی از وقوع درگیری در اورژانس یکی از بیمارستان‌های کرج، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد که افرادی با حالت غیرعادی پس از ورود به بیمارستان چند پرستار را مورد ضرب و شتم قرار داده بودند و تیم حراست برای مقابله با آنان وارد عمل شده بود.

دانشگاه علوم پزشکی البرز شامگاه پنجشنبه ۳۰ مرداد درباره انتشار فیلم درگیری در یکی از بیمارستان‌های کرج اعلام کرد:

فیلم منتشرشده تنها بخشی از ماجراست و فیلم کامل حادثه از ابتدای ورود چهار فرد در حالت مستی به اورژانس، در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار گرفته است. این افراد که در وضعیت مستی و غیرعادی قرار داشتند، با رفتارهای هنجارشکنانه به کادر درمان، از جمله پرستار خانم در حین خدمت و همچنین چند همراه بیمار حمله‌ور شدند و متأسفانه تعدادی از پرستاران مورد ضرب‌وشتم قرار گرفتند.

به محض بروز حادثه، تیم حراست بیمارستان با سرعت وارد عمل شد و در حین مقابله با مهاجمان، چند تن از نیروهای حراست نیز آسیب دیدند و یکی از آنان در ناحیه صورت مصدوم شد و چند پرستار و همراه بیمار دچار شکستگی در ناحیه دست و... شدند  که  در ادامه، با همکاری نیروی انتظامی، افراد خاطی مهار و برای رسیدگی قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

به گزارش ایسنا، خوشبختانه وضعیت جسمانی پرستاران و نیروهای حراست آسیب‌دیده رضایت‌بخش است و ارائه خدمات درمانی در بیمارستان بدون هیچ‌گونه اختلال ادامه دارد.

دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن محکومیت شدید هرگونه تعرض به حرمت و امنیت کادر درمان، اعلام می‌دارد که حفظ امنیت پرسنل و بیماران خط قرمز دانشگاه است و این موضوع تا رسیدن به نتیجه قضایی و برخورد قانونی با عاملان حادثه به‌طور جدی پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۵-۳۱ ۰۲:۵۳

قوه قضاییه با این اراذل اوباش که این چنین وارد بیمارستان میشوند وبه پرستار و بیماران استرس وارد میکنن خواهشا جوری حکم بده که دفعه‌ی بعد کسی همچین غلطی نکنه

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۳۱ ۰۶:۰۵

درگیری وبی حرمتی محکوم است ولی متأسفانه نظام درمانی کشور. کیفیت خوبی ندارد ، کافیه سری به بیمارستان های بخصوص دولتی بزنید اصلأ نظم درست و حسابی ندارندوکسی پاسخگوی همراهان بیمار نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۳۱ ۱۰:۴۰

در این مورد خاص نمیدانم ولی درباره پرونده من که سال گذشته در ابن بیمارستان مورد خاصی بود اول تایید بعد که شرایط سخت شد کلا بیمارستان تکذیب کرد و منکر شد البته تعدادی از پرسنل واقعا زحمت کش و کمک بودن ولی بیمارستان گزارش خلاف حرفای اولش داد خدا با حقه

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۳۱ ۱۰:۴۱

اشد مجازات

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۳۱ ۱۰:۴۲

این ها چرا باید آزاد باشند؟

avatar
۱۴۰۴-۰۵-۳۱ ۱۰:۵۷

حراست باید سریعتر وارد عمل میشد در بیمارستان مدنی شاهد بودیم ارازل دعوایشان ب بیمارستان کشیده میشود و باعث استرس شدید بیماران و همراهان و پرستاران میشود باید یک تیم قوی و کاربلد در حراست کار کنند