• جمعه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404053119002
  • خبرنگار : 71145

اسرائیل شهردار بارسلونا را ممنوع الورود کرد

اسرائیل شهردار بارسلونا را ممنوع الورود کرد

اداره جمعیت و مهاجرت وزارت داخلی رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد که به «ژائومه کولبون»، شهردار بارسلونا، که قرار بود حدود نیمه‌شب به اسرائیل برسد، اجازه ورود داده نشده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نوشت وزارت داخلی اسرائیل روز جمعه اعلام کرد که «تصمیم به عدم ورود مطابق با قانون ورود به اسرائیل و با هماهنگی وزارت امور خارجه و شورای امنیت داخلی است».

این تصمیم پس از اظهارات اخیر شهردار ژائومه کولبون علیه اسرائیل و پس از آن گرفته شد که شورای شهر بارسلونا در ماه مه گذشته قطعنامه‌ای را برای «قطع روابط با اسرائیل» تصویب کرد.

کولبون قصد داشت از یاد واشم و مناطق تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین بازدید کند.

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا، که کشورش فلسطین را به رسمیت می‌شناسد، به شدت از اسرائیل انتقاد کرده و آن را در پی حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه، یک کشور نسل‌کش توصیف کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha