• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404060502628
  • خبرنگار : 50673

فرمانده سپاه ناحیه بندرعباس:

«هفته دولت» فرصتی برای بازخوانی خدمت به مردم است

«هفته دولت» فرصتی برای بازخوانی خدمت به مردم است

ایسنا/هرمزگان فرمانده سپاه ناحیه بندرعباس با گرامی‌داشت هفته دولت و یاد شهیدان رجایی و باهنر، بر ضرورت اعتماد متقابل دولت و مردم، شفاف‌سازی عملکرد مسئولان و تلاش جدی برای رفع مشکلات معیشتی تأکید کرد. 

 حمید کمالی هم‌زمان با آغاز هفته دولت، در یادداشتی این ایام را فرصتی برای مرور اقدامات انجام شده و شنیدن دغدغه‌های مردم دانست و افزود: وقتی بین مردم و دولت اعتماد و همراهی وجود داشته باشد، کشور آسان‌تر از سختی‌ها عبور خواهد کرد.

وی با اشاره به بیانات حضرت امام خمینی(ره) درباره جایگاه دولت گفت: وظیفه دولت فراهم کردن شرایط زندگی بهتر، برقراری عدالت و تلاش برای پیشرفت کشور است.

کمالی با بیان چالش‌های موجود نظیر تحریم‌های اقتصادی و نیاز به توسعه پایدار، تأکید کرد: صداقت، شفافیت و گزارش‌دهی منظم از سوی مسئولان، نقش تعیین‌کننده‌ای در ایجاد اعتماد عمومی دارد. 

فرمانده سپاه ناحیه بندرعباس، شهیدان رجایی و باهنر را الگوهایی ماندگار از ساده‌زیستی و همدلی با مردم دانست که با روحیه انقلابی، بدون خستگی برای رفاه جامعه تلاش کردند.  

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سپاه ناحیه بندرعباس، در روز چهارشنبه ۵ شهریور، کمالی با تقدیر از تلاش کارکنان دولت در حوزه‌های آموزش، بهداشت، امنیت و عمران اظهار کرد: هفته دولت نماد همدلی میان ملت و دولت است و با استفاده درست از ظرفیت‌های ملی، می‌توان آینده‌ای ساخت که رفاه، عدالت و عزت ملی در آن محقق شود.  

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha