• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404061106691
  • خبرنگار : 50294

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی‌ استان:

هفتە وحدت فرصتی برای همبستگی و هویت ملی میان امت اسلامی است/ آغاز رسمی ویژه‌برنامه‌های هفته وحدت در کردستان

هفتە وحدت فرصتی برای همبستگی و هویت ملی میان امت اسلامی است/ آغاز رسمی ویژه‌برنامه‌های هفته وحدت در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: هفته وحدت، فرصتی است برای تجدید عهد با آموزه‌های پیامبر رحمت و تقویت همبستگی و هویت ملی میان امت اسلامی‌ و کردستان با میراث غنی فرهنگی و آیینی خود، بار دیگر در صف نخست این حرکت معنوی قرار گرفته است.

علی اصغر دریایی، امروز یازدهم شهریور در نشستی با خبرنگاران استان اظهار کرد: در آستانه ماه ربیع‌الاول و همزمان با ۱۵۰۰ سالگرد میلاد پیامبر رحمت حضرت محمد(ص)، ویژه‌برنامه‌های هفته وحدت و جشن‌های میلاد رسول اکرم(ص) با برگزاری اجتماع بزرگ دف‌نوازان و مولودی‌خوانان در جوار دریاچه زریبار مریوان آغاز می‌شود.

وی افزود: در آستانه فرارسیدن ماه مبارک ربیع‌الاول، ماه میلاد پیامبر نور و رحمت، حضرت محمد مصطفی (ص)، استان کردستان بار دیگر غرق در شور دف‌نوازی، بانگ «مولای یا صلی و سلم» و نغمه‌های معنوی در وصف رسول خدا (ص) می‌شود.

دریایی ضمن اشاره به مبارکی و میمنت امسال مزین به ۱۵۰۰ سالگرد میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) گفت: در شرایط که مردم بی پناه غزه در زیر شدیدترین حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار دارند و جامعه جهانی نسبت به این جنایت ضد بشری عکس العمل نشان داده اند، مسلمانان جهان بایستی در آستانه میلاد حضرت محمد(ص) پیامبر نور و رحمت بر ضد این رژیم سفاک از همه جهات حمله ور شوند.

این مقام مسئول بیان کرد: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان به عنوان متولی برنامه‌های ۱۵۰۰ سالروز میلاد آن حضرت، آغاز رسمی برنامه‌های هفته وحدت و جشن‌های میلاد حضرت رسول اکرم (ص) در استان کردستان را از شهر مریوان و در جوار دریاچه زیبای این شهر اعلام کرده است. 

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان اضافه کرد: این مراسم با حضور پرشور گروه‌های حرفه‌ای دف‌نوازی و مولودی‌خوانی از طریقت های قادری و نقشبندی از سراسر استان برگزار خواهد شد و جلوه‌ای باشکوه از وحدت، ایمان و هنر آیینی را به نمایش خواهد گذاشت.

علی‌اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان نیز با دعوت از مردم شریف و فرهنگ‌دوست مریوان، خواستار حضور گرم و صمیمی آنان در این مجلس معنوی شد تا با همدلی و همراهی، فضای جشن میلاد پیامبر اعظم (ص) را مزین سازند.

وی همچنین از برگزاری مراسم‌های مشابه در کلیه شهرهای استان خبر داد و تأکید کرد که میلاد آخرین فرستاده الهی، حضرت محمد (ص)، از بزرگ‌ترین اعیاد مسلمانان جهان است و در این روز، ویژه‌برنامه‌هایی در وصف آن حضرت در سراسر استان اجرا خواهد شد.

دریایی بیان کرد: به رسم دیرینه، در کلیه مساجد استان کردستان، به مناسبت این میلاد فرخنده، مراسم معنوی همراه با پخش شیرینی و شربت در میان اهل سنت برگزار خواهد شد تا طراوت این ایام مبارک در دل‌های مؤمنان این خطه از ایران زمین جاری گردد.

‌اجتماع بزرگ دف‌نوازان امت رسول الله(ص) ویژه برنامه میلاد حضرت محمد(ص) ساعت ۵ عصر روز پنجشنبه مورخ ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۴ در کنار دریاچه زریبار مریوان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha