• جمعه / ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404061408280
  • خبرنگار : 51013

رئیس هیات اسکواش استان خبر داد

شیراز، میزبان مسابقات اسکواش قهرمانی نوجوانان کشور/ برنامه‌ریزی برای توسعه این رشته در فارس

شیراز، میزبان مسابقات اسکواش قهرمانی نوجوانان کشور/ برنامه‌ریزی برای توسعه این رشته در فارس

ایسنا/فارس رئیس هیات اسکواش استان فارس اعلام کرد که مسابقات اسکواش قهرمانی کشور در رده‌های سنی ۱۱ و ۱۳ سال با حضور ۶۵ بازیکن از سراسر ایران از ۱۵ تا ۱۷ شهریورماه به میزبانی شیراز برگزار می‌شود.

امین مولایی روز جمعه، ۱۴ شهریور در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با اعلام این خبر گفت: مسابقات قهرمانی کشور در رده‌های سنی ۱۱ و ۱۳ سال با حضور ۶۵ بازیکن در شیراز برگزار می‌شود. این در حالی است که فدراسیون اسکواش میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی را به استان‌هایی واگذار می‌کند که دارای ظرفیت‌های ویژه برای برگزاری چنین رویدادهایی باشند.

وی افزود: شیراز اردیبهشت امسال میزبان مسابقات بین‌المللی اسکواش بود و طی مردادماه نیز داور فارس در رقابت‌های بین‌المللی چین قضاوت کرد. همچنین با توجه به زیرساخت‌های موجود، امید است شرایط برای میزبانی‌های بیشتر بین‌المللی فراهم شود.

مولایی همچنین از حضور دو تیم فارس در لیگ برتر اسکواش خبر داد و گفت: با تلاش‌های صورت‌گرفته، دو تیم از استان در بخش بانوان و آقایان از مهرماه در رقابت‌های لیگ برتر حضور خواهند داشت.

دبیر هیات اسکواش فارس نیز در این نشست با بیان اینکه رشته اسکواش از سال ۲۰۲۸ وارد المپیک خواهد شد، اظهار کرد: این موضوع باعث تغییر نگرش در فدراسیون شده است و ما نیز در استان تلاش داریم روی استعدادیابی تمرکز کنیم. در همین راستا اردوهای متعددی در رده‌های سنی مختلف برگزار شده است.

علیرضا خلیلی ادامه داد: استان فارس در آبان‌ماه میزبان اردوی آماده‌سازی تیم اسکواش بانوان خواهد بود. علاوه بر این، دوره‌های آموزش مربیگری و داوری نیز در برنامه‌های هیات قرار دارد تا زمینه دانش‌افزایی مربیان و داوران فراهم شود.

خلیلی تصریح کرد: امسال ۱۰ بازیکن فارس در پنج رده سنی به مسابقات ملی اعزام می‌شوند که نویدبخش آینده‌ای درخشان برای اسکواش استان است.

مهدی مختاری، عضو هیات رئیسه هیات اسکواش فارس نیز بر اهمیت برگزاری رویدادهای ورزشی تاکید کرد و گفت: مسابقات مختلفی به میزبانی فارس از جمله رقابت‌های بین‌المللی شیراز جونیور برگزار شده که سهم بسزایی در توسعه این رشته در استان داشته است.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان فارس نیز با اشاره به فعال‌بودن هیات اسکواش استان، بیان کرد: برگزاری اردوهای ملی و میزبانی مسابقات در شیراز، غنای ورزش فارس را افزایش می‌دهد. او افزود: اداره‌کل ورزش و جوانان برنامه‌های حمایتی از اسکواش در فارس را دنبال می‌کند و تلاش دارد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان، این رشته را توسعه دهد.

محمدحسن طیبی با تاکید بر لزوم توجه به استعدادیابی در مدارس گفت: ورزش‌هایی همچون اسکواش می‌توانند با ورود به مدارس اثرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشند.

محمدحسین جعفری، مربی تیم ملی اسکواش ایران نیز در این نشست گفت: استان فارس ظرفیت‌های بالایی در این رشته دارد و در بخش بانوان ملی‌پوشانی از فارس حضور دارند و در بخش پسران نیز می‌توان سهمیه‌های ملی قابل توجهی برای این استان پیش‌بینی کرد.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از جعفری مربی تیم ملی اسکواش ایران توسط هیات اسکواش فارس تقدیر شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha