• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404061508752
  • خبرنگار : 50175

نماینده مردم بروجرد در مجلس خبر داد

شناسایی بیش از ۱۱ هزار واجد شرایط مسکن ملی در بروجرد

شناسایی بیش از ۱۱ هزار واجد شرایط مسکن ملی در بروجرد
تصویر تزیینی است

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس گفت: حدود ۳۳ هزار نفر در بروجرد برای مسکن ملی ثبت نام کرده‌اند که ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر از افراد واجد شرایط شناسایی شده‌اند. از این تعداد حدود سه هزار عملیات اجرایی آغاز شده است که این تعداد نیز برخی با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کنند.

عباس گودرزی شنبه ۱۵ شهریور در جریان بازدید از سایت‌های مسکن ملی و چند تعاونی بروجرد، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: وضعیت سه تعاونی شهرستان مورد بررسی قرار گرفت که در حال حاضر در یکی از تعاونی‌ها وضعیت بهتر است و تقریباً پیشرفت قابل توجهی دارد و موانع برطرف شده، البته یکی دیگر از تعاونی‌ها از پیشرفت خوبی برخوردار بوده، اما مشکلاتی با اعضا دارند که حتما از طریق فرماندار و سایر مسئولین ذیربط دنبال خواهیم کرد.

وی بیان کرد: بانک‌ها همکاری لازم را با تعاونی‌ها برای اختصاص تسهیلات داشته باشند و از استاندار درخواست می‌شود در کنار سایر موضوعاتی که پیگیری کردند بحث مسکن ملی را با اهتمام بیشتری در دستور پیگیری قرار بدهند.

او ادامه داد: در بحث مسکن ملی استان لرستان در سطح کشور رتبه بالاتر و بروجرد در سطح استان رتبه بالاتری دارد به طوری‌که در حال حاضر در استان حدود ۳۶ هزار واجد شرایط داشته که حدود ۱۱ هزار آن در بروجرد است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس تصریح کرد: در استان لرستان از ۳۶ هزار حدود ۱۰ هزار واحد شروع به کار کرده‌اند که از این ۱۰ هزار واحد حدود ۳ هزار واحد آن در بروجرد است، اما کافی نیست چون ۳ هزار در برابر ۱۱ هزار واجد شرایط و ۳۳ هزار ثبت نام عدد خوبی نیست.

گودرزی اظهار کرد: در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری متاسفانه مشکلات جدی است که ما حتما از طریق مجلس تذکرات لازم را خواهیم داد و از وزارت راه و شهرسازی درخواست داریم اهتمام بیشتری به خرج بدهند.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۳۶۰۰ ثبت نامی در بحث جوانی جمعیت داریم که ۲۳۰۰ واجد شرایط شناسایی شده‌اند و تنها ۱۷۰ پلاک و واحد واگذار شده، البته ۱۸۰ هکتار الحاق به اراضی در بروجرد داریم که به فرزندآوری اختصاص داده شده است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: امیدواریم با توجه به اولویت مسکن امروز در سبد نیاز مردم همه ما بتوانیم در این حوزه قدم‌های بلندتر و موثرتری را برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha