• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404061710001
  • خبرنگار : 50163

فرماندار خدابنده تاکید کرد

ضرورت تقویت تجهیزات ایمنی و بهره‌گیری از فناوری پهپادی در مدیریت بحران

ضرورت تقویت تجهیزات ایمنی و بهره‌گیری از فناوری پهپادی در مدیریت بحران
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان فرماندار خدابنده بر ضرورت تقویت تجهیزات ایمنی و بهره‌گیری از فناوری پهپادی در مدیریت بحران تاکید کرد.

سیدمحمداسماعیل‌ اعلایی دوشنبه ۱۷ شهریور در حاشیه اجرای مانور «ساعت صفر» خدابنده با اشاره به اهمیت آمادگی در برابر بحران‌ها، بر لزوم فراهم‌سازی زیرساخت‌ها و تجهیزات مورد نیاز برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی و ارتقاء سطح ایمنی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه برخی مناطق شهرستان از امکانات اولیه آتش‌نشانی بی‌بهره هستند، افزود: در صورت بروز حادثه، ممکن است نیاز باشد تجهیزات و امکانات ایمنی مانند فوم‌های خاموش‌کننده و ماشین‌های آتش‌نشانی از مراکز شهرستان یا حتی مرکز استان تأمین شود. بنابراین تجهیز نقاط فاقد امکانات، ضرورتی انکارناپذیر است.

فرماندار خدابنده همچنین به موضوع افزایش ظرفیت مخازن در برخی مناطق اشاره و اظهار کرد: در صورتی که نیاز به توسعه ظرفیت مخازن وجود داشته باشد، باید اقدامات لازم در جهت تخلیه ایمن و کاهش آسیب‌های احتمالی پیش از هرگونه توسعه انجام پذیرد.

اعلایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عدم استفاده از فناوری پهپادی در ارزیابی‌های گذشته، گفت: در ارزیابی‌های قبلی، به دلیل نبود امکانات و زیرساخت‌های لازم، مجبور به استفاده از روش‌های سنتی برای شناسایی و پایش بودیم. استفاده از فناوری پهپادی می‌تواند دقت ارزیابی‌ها را به شکل چشمگیری افزایش دهد و موجب تسریع در تصمیم‌گیری‌های مدیریتی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha