• پنجشنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۲:۳۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404062012007
  • خبرنگار : 71592

آمریکا، انصارالله یمن را تحریم کرد

آمریکا، انصارالله یمن را تحریم کرد

ایالات متحده بزرگترین تحریم‌ها از نوع خود را علیه جنبش انصارالله یمن اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری ایالات متحده تحریم‌های جدیدی را اعلام کرد که ۳۲ فرد و نهاد و چهار کشتی وابسته به گروه انصارالله را شامل می‌شود.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد هدف از این تحریم‌ها مختل کردن منابع مالی و عملیات انصارالله در دریای سرخ است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد این تحریم‌ها شامل شرکت‌هایی در کشورهای دیگر می‌شود که متهم به حمل محموله‌های دو منظوره برای انصارالله هستند.

جنبش انصارالله یمن در حمایت از مردم غزه، از زمان شروع حملات رژیم صهیونیستی در این باریکه، مواضع این رژیم را در اراضی اشغالی و نیز کشتی‌های مرتبط با رژیم را در دریای سرخ و عرب هدف قرار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha