• شنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404062212395
  • خبرنگار : 50181

«نمایشگاه اقتدار صادراتی ایران» در کرمانشاه برگزار می‌شود

«نمایشگاه اقتدار صادراتی ایران» در کرمانشاه برگزار می‌شود

ایسنا/کرمانشاه معاون امور نمایشگاهی نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای برگزاری اولین نمایشگاه «اقتدار صادراتی ایران» به میزبانی کرمانشاه خبر داد.

بنفشه امامی‌نیا در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه هماهنگی و پیگیری برای برپایی نمایشگاه سراسری «اقتدار صادراتی ایران» در حال انجام است، گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است این نمایشگاه ۲۱ تا ۲۵ مهر در محل دائمی نمایشگاه‌های کرمانشاه واقع در انتهای پارک شاهد برگزار شود.

وی اظهار کرد: اگرچه دو سال قبل نمایشگاه استانی توانمندی‌های تولیدی استان را برگزار کردیم، اما برپایی نمایشگاهی با این وسعت و به صورت سراسری به میزبانی کرمانشاه برای اولین بار صورت می‌گیرد.

معاون امور نمایشگاهی نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه با بیان اینکه در این نمایشگاه واحدهای تولیدی صادرات محور از سراسر کشور امکان حضور دارند، یادآور شد: اولویت با واحدهای توانمند صادراتی کرمانشاه و غرب کشور است.

به گفته امامی‌نیا، همزمان با تدارک برپایی این نمایشگاه، کار اطلاع‌رسانی به واحدهای تولیدی و صادراتی استان و کشور برای حضور در این نمایشگاه نیز در حال انجام است.

وی فضای اولیه در نظر گرفته شده برای این نمایشگاه را حداقل دو هزار مترمربع اعلام کرد و افزود: امیدواریم با استقبال مناسب واحدهای تولیدی و صادراتی کشور، این فضا افزایش یابد.

معاون امور نمایشگاهی نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه با بیان اینکه این نمایشگاه در زمینه‌های مختلفی تولیدی و صادراتی همچون صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی، مصالح ساختمانی و... برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: پس از نهایی شدن حضور شرکت‌ها، متناسب با رسته فعالیت شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، برای بازدید تجار و بازرگانان کشورهای دیگر خصوصا اقلیم و بخش عربی عراق از این نمایشگاه اقدام خواهد شد.

امامی‌نیا معتقد است: مهمترین رکن در برپایی این نمایشگاه حضور تجار و بازرگانان و بازاریابی برای واحدهای تولیدی و صادراتی با هدف توسعه همکاری و انعقاد قراردادهای فروش است.

وی ابراز امیدواری کرد، با برپایی موفق این نمایشگاه و استقبال واحدهای تولیدی، در سال‌های آینده نیز دوباره این نمایشگاه را به میزبانی کرمانشاه برگزار کنیم.

طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این نمایشگاه قرار بود خرداد ماه در کرمانشاه برگزار شود که به دلیل شرایط ناشی از جنگ ۱۲ روزه به تاخیر افتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha