• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404062313804
  • خبرنگار : 71457

جنگ، ۲۰ هزار مجروح بر روی دست ارتش اسرائیل گذاشته است

جنگ، ۲۰ هزار مجروح بر روی دست ارتش اسرائیل گذاشته است

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی هشدار داد که با افزایش تعداد مجروحان ارتش این رژیم، بخش توانبخشی با کمبود شدید درمانگر مواجه است.

به گزارش ایسنا، بخش توانبخشی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی فاش کرد که طی دو سال گذشته تقریباً ۲۰ هزار مجروح ارتش اسرائیل را به دلیل جنگ پذیرش کرده است.

به نقل از المیادین، این بخش نسبت به «چالش‌های بزرگ» پیش روی آن هشدار داده و اعلام کرد، نسبت تعداد درمانگران به مجروحان غیرمنطقی است و به طور متوسط برای هر ۷۵۰ مجروح، یک درمانگر وجود دارد، با وجود اینکه تقریباً ۳۰۰۰ درمانگر جدید در طول جنگ استخدام شده‌اند.

بر اساس این گزارش، ۵۵ درصد از مجروحان از آسیب‌های روانی مختلف، از جمله اختلال استرس پس از سانحه رنج می‌برند.

این گزارش افزود که تنها ۴۸ درصد از افراد دارای آسیب‌های روانی پس از آسیب خود به کار بازگشته‌اند، در حالی که این رقم برای افراد دارای آسیب‌های جسمی ۶۷ درصد است.

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که زمان انتظار برای ملاقات با روانپزشک در حال حاضر به ۳ تا ۴ ماه می‌رسد.

وزارت جنگ رژیم اشغالگر تصریح کرد که تعداد پرسنل معلول ارتش اسرائیل تا سال ۲۰۲۸ می‌تواند به ۱۰۰۰۰۰ نفر برسد.

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که از کل تعداد افرادی که در این بخش تحت درمان قرار می‌گیرند، تقریباً ۷۰٪ رسماً به عنوان پرسنل معلول ارتش اسرائیل شناخته شده‌اند، در حالی که بقیه هنوز در حال گذراندن مراحل شناسایی و کمیته‌های پزشکی هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha