• جمعه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404062816686
  • خبرنگار : 71475

حماس وتوی پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل از سوی آمریکا را محکوم کرد

حماس وتوی پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل از سوی آمریکا را محکوم کرد

جنبش حماس وتوی پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که خواستار آتش‌بس فوری و دائمی در غزه بود از سوی ایالات متحده آمریکا را محکوم کرد و آن را همدستی آشکار و مشارکت مستقیم این کشور در جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین برشمرد.

به گزارش ایسنا، جنبش حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد این رویکرد آمریکا بار دیگر جانبداری کامل واشنگتن به نفع رژیم صهیونیستی را آشکار می‌کند و آن را شریک کاملی در ریختن خون بی‌گناهان قرار می‌دهد.

حماس در این بیانیه گفت به شکست کشاندن این پیش‌نویس با هدف اعطای فرصت بیشتری به اشغالگر برای تشدید تجاوزات وحشیانه خود علیه نوار غزه صورت می‌گیرد.

بنا بر اعلام شبکه یمنی المسیره، این جنبش رویکرد کشورهایی را که پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل را ارائه کردند، ستود و خواستار تداوم تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک، فشار مستمر برای توقف تجاوزات و اقدام جدی برای مجازات سران رژیم اشغالگر در دادگاه کیفری بین‌المللی به خاطر جنایت‌های آنها علیه بشریت شد.

طبق این گزارش، وتوی آمریکا اقدامی گذرا نیست، بلکه امتداد روند طولانی جانبداری است. این کشور از سال ۱۹۷۲ بیش از ۴۵ بار در  حمایت از رژیم صهیونیستی در برابر هرگونه بازخواست بین‌المللی از وتو استفاده کرده است که عمده آن مربوط به مسائل حقوق ملت فلسطین است.

آمریکا از ابتدای تجاوزات علیه غزه ۶ مرتبه علیه طرح‌های آتش‌بس در این باریکه که از سوی کشورهای جهان ارائه شده از حق وتو استفاده کرده است.

این همدستی مکرر بازتاب حقیقت شراکت میان آمریکا و رژیم اشغالگر در این تجاوزات است و نشان می‌دهد که نبرد فلسطینیان تنها با دشمنی که در میدان مبارزه می‌کند نیست، بلکه همچنین با قدرت‌های بزرگی است که مصونیت سیاسی و دیپلماتیک را برای آن فراهم می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha