• پنجشنبه / ۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404070301807
  • خبرنگار : 50310

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس:

آب شرب شهرستان ازنا در خطر است

آب شرب شهرستان ازنا در خطر است

ایسنا/لرستان نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم ازنا در خطر بی آبی و کمبود آب هستند که باید شبکه آبیاری درست شود و حتی آب شرب شهرستان ازنا نیز در خطر است.

روح‌الله لک علی‌آبادی، سوم مهر، در بازدید وزیر نیرو از تصفیه خانه شهرستان ازنا به ایسنا، گفت: پروژه‌های زیادی در لرستان وجود دارد که شامگاه 2 مهر در جلسه استانداری با دقت بسیار مطالعه شد و حضور وزیر نیرو برای لرستان مبارک است.

وی با اشاره به اینکه مردم ازنا از بی آبی رنج می‌برند، افزود: سد کمندان را داریم که می‌تواند بخش اعظمی از آب شرب شهرستان دورود را تأمین کند که متأسفانه به انحراف کشیده شده و نیاز داریم شبکه آبیاری سد کمندان با دستور ویژه تکمیل شود.

لک علی‌آبادی ادامه داد: تصفیه خانه ازنا ۸۰ درصد پیشرفت داشته و با توجه به اینکه صنایع مختلفی در شهرستان ازنا وجود دارد و مخصوصاً فولاد که با همت دولت راه‌اندازی شود نیاز به آب زیادی دارد، فولاد ازنا گفته اگر این طرح درست پیش برود و فولاد هم در کنار آن به راه اندازی نزدیک باشد حاضر است از نظر مالی جهت تکمیل تصفیه خانه کمک دهد که این نیاز به دستور ویژه وزیر نیرو دارد.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه خانه‌های لرستان پول نیاز داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha