• پنجشنبه / ۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۱
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404070302028
  • خبرنگار : 71533

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

این بسته خبری به طور خاص به فعالیت‌های دولت و از ساعت ۱۸ روز دوم مهر تا ساعت ۱۸ روز سوم مهر ۱۴۰۴ تعلق دارد. هدف این گزارش، تجمیع و دسته‌بندی اطلاعات و اخبار دقیق مرتبط با اقدامات دولت است تا دسترسی راحت‌تری برای مخاطبان فراهم شود.

به گزارش ایسنا، ‌این بسته به عنوان یک منبع کارآمد و منظم، شامل آخرین اخبار، تصاویر، گزارش‌ها و تحلیل‌ها اعضای دولت است. با ما همراه باشید تا از فعالیت‌های دولت مطلع شوید.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

دیدار وزیران امور خارجه ایران و فرانسه

  «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های خود در حاشیه اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، با «ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه دیدار کرد.

در این دیدار که متعاقب دیدار صورت‌گرفته بین روسای جمهور دو کشور انجام شد، درباره موضوع هسته‌ای ایران و ابتکارهای دیپلماتیک جهت جلوگیری از بازگرداندن ناموجه قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت سازمان ملل گفتگو شد.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

تاثیر حداقلی فعال‌سازی مکانیسم ماشه بر اقتصاد دیجیتال

سید ستار هاشمی_وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ در حاشیه بازدید از نمایشگاه در جمع خبرنگاران درباره تاثیر مکانیسم ماشه بر اقتصاد دیجیتال اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که به صورت طبیعی در برنامه هفتم توسعه به عنوان تکلیف ماست این‌ بوده که سهم دیجیتال را از جی دی پی به ۱۰ درصد برسانیم.

هاشمی گفت: اما بحث زیرساخت‌های سخت افزاری مطرح است و در این زمینه باید گفت طبیعتاً زیرساخت‌های سخت افزاری ما دو بخش است. یک بخش مربوط به موضوعاتی که با محوریت شرکت های داخل کشور در حال تولید است و طبیعتا این هم در واقع جدی مطرح نیست. بخشی دیگر به ظرفیت های کشورهای صاحب تکنولوژی که در حال استفاده از آن هستیم باز می گردد که در این خصوص هم تدابیری اندیشیده شده و پیگیری و سعی می‌کنیم که آثار در موضوع اسنپ بک را به حداقل برسانیم. 

قائم‌پناه: بخشی از فعالیت‌های شستا می‌تواند به سواحل جنوبی منتقل شود/انتصابات باید از فشار سیاسی مصون باشد

محمدجعفر قائم‌پناه در در نشست مشترک با شورای معاونان، هیئت مدیره و مدیران عامل هلدینگ‌های شستا، که با حضور احمد میدری وزیر کار برگزار شد پس از استماع گزارش جامع وضعیت سرمایه‌گذاری‌های این مجموعه گفت: یکی از چالش‌های تاریخی اقتصاد ایران، نگاه منفی به بخش خصوصی و سرمایه‌داری است. این نگاه که ریشه در تفکرات گذشته دارد، امروز مانعی جدی برای خصوصی‌سازی و توسعه اقتصادی کشور است و باید با کار فرهنگی و اجتماعی اصلاح شود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تاکید بر ضرورت تمرکززدایی از تهران گفت: انتقال بخشی از فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مجموعه شستا به سواحل جنوبی کشور می‌تواند به حل مشکلات جمعیتی و زیست‌محیطی پایتخت کمک کند.

قائم‌پناه با تأکید بر استقلال مدیریت‌های اقتصادی از مداخلات غیرتخصصی اظهار کرد: سازوکارهای انتصاب و اداره شرکت‌ها باید بر پایه معیارهای حرفه‌ای، شفاف و کارشناسی، طوری طراحی شود تا از هرگونه فشار سیاسی یا مداخلات غیرکارشناسی مصون بماند.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

گزارش وزیر اطلاعات از انتقال اسناد هسته‌ای، نظامی و علمی اسرائیل به ایران

حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل خطیب با حضور در شبکه اول سیما، با اشاره به بیانیه ۲۰ خرداد سال جاری وزارتخانه متبوعش در زمینه انتقال بخش قابل‌توجهی از اسناد هسته‌ای، اطلاعاتی، نظامی و علمی رژیم صهیونیستی به ایران، نکاتی درباره این اقدام، اعلام کرد.

وی با تاکید بر اینکه در این گزارش صرفاً بخشی از میلیون صفحه اطلاعات به‌دست‌آمده از رژیم صهیونیستی افشا شد، ادامه داد: همین بخش اندک، صفحه تاریخ پنهان‌کاری‌های رژیم و حامیانش را ورق می‌زند و به سیاست ابهام هسته‌ای رژیم پایان می‌دهد. در یافته‌های ما اسامی و مشخصات کامل، نشانی و روابط کاری ۱۸۹ متخصص هسته‌ای و نظامی رژیم و پروژه‌های دردست هر یک از آنان کشف شده و این لیست همچنان در حال تکمیل است.

بخش دیگری از این گزارش فعالانی در پایگاه‌های برنامه هسته‌ای رژیم اسرائیل را معرفی و از پروژه‌هایی که این افراد در آن فعالیت کرده‌اند، اطلاعاتی ارائه می‌کند.

اشاره به جزئیات فعالیت آزمایشگاه‌های علمی آمریکا که همکار پیش‌بردن پروژه‌های هسته‌ای رژیم اسرائیل هستند، بخش دیگری از اطلاعات افشاشده اسنادی است که به ایران منتقل شده‌اند.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

اسلامی: پنج هزار مگاوات برق اتمی در سایت «ایران هرمز» تولید می شود

«محمد اسلامی»، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در خصوص دیدار با «الکسی لیخاچف»، مدیرعامل شرکت دولتی روس اتم و امضای تفاهم‌نامه ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک‌ مقیاس (SMR)، اظهار کرد: خدای متعال را شاکریم که در سفر به روسیه، ضمن مرور همکاری‌های جاری و سرفصل‌های مورد علاقه ۲ کشور، توانستیم از فرصت همکاری‌های راهبردی بین ایران و روسیه استفاده بهینه کنیم.

وی افزود: ما در بحث همکاری‌های احداث نیروگاه هسته‌ای با کشور روسیه روابط خوبی داریم. لازم بود که این روند مرور و تقویت شده و همچنین گام جدیدی در راستای سند راهبردی ۲۰ ساله سازمان برداشته شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: سایت نیروگاه هسته‌ای «ایران هرمز» در استان هرمزگان با ظرفیت تولید پنج هزار مگاوات برق اتمی به زودی وارد فاز طراحی و تجهیز خواهد شد. این پروژه گامی مهم در تحقق اهداف سند جامع راهبردی صنعت هسته‌ای محسوب می‌شود.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

پرداخت ۹۵ درصدی مطالبات گندم کاران

غلامرضا نوری قزلجه، پنجشنبه ۳ مهر در همایش سرمایه گذاری برای تولید فعالان حوزه کشاورزی شهرستان کبودرآهنگ، اظهار کرد: باید با شرایط اقلیمی و خشکسالی، غذا را تولید کنیم، زیرا آینده فرزندان و نسل بعدی از این خاک‌ها تامین می‌شود.

قزلجه با اشاره به ابلاغیه‌های شورای آرد و نان استانداری، از تامین و توزیع آرد در شهرستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در شش ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱.۵ درصد نهاده بیشتری در کشور توزیع شده است.

وزیر جهادکشاورزی از پرداخت ۹۵ درصدی مطالبات گندم کاران در سال جاری خبر داد و گفت: قیمت گندمی که بتواند به امنیت غذایی کشور و کشاورزان کمک کند برای سال آینده در نظر گرفته می‌شود.

حمایت از صادرات محصولات بازارپسند منوط به تأمین نیاز داخلی است

نوری قزلجه پنجشنبه سوم مهر در جمع فعالان اقتصادی با اشاره به جایگاه مهم شهرستان بهار در تولید سیب‌زمینی بر لزوم حمایت از نوآوری و فناوری در این بخش تاکید کرد.

وی آمادگی وزارتخانه را برای حمایت از طرح‌های تولید و تکثیر، پژوهشی و علمی اعلام کرد و گفت: اگر بخش خصوصی بخواهد در این حوزه فعال‌تر شود، ما دوچندان کمک خواهیم کرد، چرا که بهره‌وری بخش خصوصی در مدیریت سرمایه و دانش، بالاتر است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها و صنایع تبدیلی، اولویت وزارت جهاد کشاورزی است، گفت: حمایت از صادرات محصولات باکیفیت و بازارپسند منوط به تأمین نیاز داخلی است.
 

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

تولید ۷ هزار مگاوات برق از انرژی خورشید تا پایان سال

عباس علی‌آبادی سوم مهر در آیین افتتاح آبرسانی به ۷۲ روستای لرستان اظهار کرد: بزرگترین چالش پیش روی بشر آب است و حل این چالش به آسانی نیست؛ کشور ما در زمینه آب شرایط خوبی ندارد.

وی اضافه کرد: ۵ سال خشکسالی را طی کردیم و طبق پیش‌بینی‌ها پاییز کم بارشی در پیش داریم و در زمستان نرمال می‌شود که امیدواریم بیشتر از نرمال باشد اما با یکسال بارندگی آنرمال خشکسالی برطرف نمی‌شود و باید خودمان را باید برای روزهای سخت آماده کنیم.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: کارهای بزرگی انجام شد و برنامه‌های مهمی در حوزه آب و برق داریم. تا پایان سال تولید برق را در بخش خورشیدی به ۷ هزار و در بخش حرارتی به بیش از ۵ هزار مگاوات افزایش می‌دهیم.

طرح‌های تأمین آب شرب مردم در اولویت تکمیل قرار دارند

علی‌آبادی سوم مهر در دومین روز از سفر خود به لرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سد معشوره دارای تراز ملی بوده و فقط در سطح استان نیست و اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی ادامه داد: این سد از سال‌ها پیش در دستور کار بوده اما متأسفانه تغییراتی در برنامه داشته که موجب شده عقب بیفتد و با تثبیت طرح تهیه شده امیدواریم بتوانیم به آن شتاب دهیم.

وزیر نیرو گفت: در همه شهرستان‌ها طرح‌هایی که با اولویت آب شرب مردم را تأمین می‌کنند، به ویژه طرح‌های ناتمام را تکمیل می‌کنیم.

افتتاح پروژه آبرسانی به ۷۲ روستای لرستان

وزیر نیرو، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، استاندار لرستان، نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی و شهرستان روز پنجشنبه سوم مهر این تعداد طرح به ارزش سرمایه‌گذاری ۳۲۷ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

برگزاری مراسم افتتاح سد تاج امیر و آبرسانی به ۶۰ روستای نورآباد، بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد، افتتاح واحد سوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد و هفت پروژه شبکه فوق توزیع استان و افتتاح پروژه آبرسانی به ۷۲ روستای شهرستان الیگودرز از محل تصفیه خانه آب مغانک؛ برنامه‌های روز دوم حضور وزیر نیرو در استان خواهد بود.

افتتاح سد تاج امیر دلفان

وزیر نیرو روز پنجشنبه سوم مهر در مراسم افتتاح سد تاج امیر ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت رشادت‌های مردم لرستان در همه عرصه‌های دفاع و ایثار، اظهار کرد: به علت تغییر فشردگی طرح‌ها و تغییر برنامه‌ها امکان حضور در این آیین را نیافتیم.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم که به زودی و برای افتتاح طرح‌های جدید و بزرگتر در این شهرستان حاضر شویم.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته


اتمام تملک اراضی راه آهن رشت - آستارا تا پایان سال

فرزانه صادق پنجشنبه سوم مهر در بازدید از پروژه راه آهن رشت - آستارا، با بیان اینکه دولت چهاردهم به ویژه رئیس جمهور بر احیای کریدوری تاکید دارد، اظهار کرد: دکتر پزشکیان شخصاً پیگیر پروژه‌های ریلی هستند.

وی با اشاره به اهمیت کریدورهای ایران با وجود موقعیت جغرافیایی استراتژیک کشور، افزود: علیرغم مشکلات اعتباری و تحریم‌های ادامه دار، پروژه‌های مهم اتصال مرز به مرز را دنبال می‌کنیم و در حال حاضر چند پروژه فعال داریم که راه آهن رشت - آستارا یکی از مهمترین هاست، زیرا بمبئی را به هلسینکی متصل می کند.

وزیر راه و شهرسازی از تملک کامل اراضی راه آهن رشت ـ آستارا خبر داد و گفت: کارهای عمرانی در گیلان به دلیل شرایط اقلیمی و نوع خاک سخت است و باید هرچه سریع‌تر کارها را پیش ببریم.

پیشرفت ۹۰ درصدی بیمارستان ۴۲۱ تختخوابه رشت

صادق امروز پنجشنبه سوم مهر در حاشیه بازدید از پروژه بیمارستان ۴۲۱ تختخوابه لاکان رشت، اظهار کرد: زحمت زیادی برای این پروژه که حدود دو دهه از کلنگ زنی آن می گذرد، کشیده شده و از سال ۸۷ تاکنون مسیر طولانی را طی کرده است.

وی با تاکید بر لزوم پیگیری تکمیل بیمارستان با هدف افزایش سرانه درمانی استان گردشگرپذیر گیلان، افزود: هم مردم گیلان و رشت و هم گردشگران نیازمند سرانه درمانی هستند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سرانه درمانی در گیلان پایین است، خاطرنشان کرد: شاهد پیشرفت ۹۰ درصدی بیمارستان هستیم و ریزه کاری ها باقی مانده تا مورد تایید وزارت بهداشت باشد، زیرا پروژه‌های بهداشت و درمان با جان مردم سر و کار دارد.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

اساسی‌ترین چالش نظام حقوقی بین‌المللی از نگاه عارف

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مواضع محکم، منطقی و اصولی جمهوری اسلامی ایران در مجامع و سازمان‌های بین‌المللی، تردیدی برای اهل منطق و انصاف باقی نمی‌گذارد.  

او در ادامه یادآور شد: در دیدار اخیرم با دبیرکل سازمان ملل، او همه مواضع ما را پذیرفت و البته گفت: قدرت اجرایی ندارد! بله ضعف اجرایی، اساسی‌ترین چالش نظام حقوقی بین‌المللی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha