• جمعه / ۴ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404070402285
  • خبرنگار : 51043

امام جمعه شهرکرد:

ایران در برابر دشمنان تسلیم نمی‌شود 

ایران در برابر دشمنان تسلیم نمی‌شود 

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: دشمنان به دنبال تسلیم ایران هستند، اما دشمن بداند تسلیم شدن برای ایران معنایی ندارد، دشمن با فعال کردن مکانیسم ماشه به‌دنبال بازی روانی است، اما این تحریم‌ها بر معیشت بی‌اثر خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی امروز چهارم مهر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرکرد با اشاره به آغاز هفته دوران دفاع‌مقدس، اظهار کرد: آن سال‌ها برای جمهوری اسلامی ایران یک نقطه عطف بزرگ محسوب می‌شد و نشان‌دهنده ایثار و فداکاری مردمی بود که از همه چیز خود گذشتند تا خاک کشور حفظ شود.

امام جمعه شهرکرد افزود: ملت بزرگ و قهرمان و مسئولان تحت تأثیر آن دوران بودند و فضای کشور بسیار معنوی بود، خداوند به افرادی که سختی دیدند در نزد خداوند متعال پاداش اعطا فرماید.

وی با اشاره به شخصیت شهید سید حسن نصرالله، گفت: این فرمانده بزرگ انسان بزرگی بود و حتی با شهادت فرزندش با قدرت به مسیر خود برای دفاع از مظلومان ادامه داد، برخی فکر می‌کردند با شهادت ایشان، جبهه مقاومت از بین می‌رود، اما در مکتب اسلام با رفتن یک فرمانده راه پر افتخار مقاومت متوقف نمی‌شود و با قدرت ادامه پیدا می‌کند.

فاطمی در ادامه با بیان اینکه کمک و احسان به مردم غزه یک وظیفه همگانی برای مسلمانان جهان است، گفت: نباید این مردم مظلوم را فراموش کنیم و مسلمانان باید از آنان حمایت کنند.

خطیب نماز جمعه شهرکرد با اشاره به فعال شدن مکانیزم ماشه،یادآور شد: دشمنان به دنبال برگردان تحریم‌ها هستند، ایران عضو چند مجمع بزرگ اکو، بریکس، شانگهای و کشورهای همکاری اسلامی است و کشورهایی مانند چین، روسیه و عربستان جزو این مجمع‌ها هستند و نباید خیلی نگران باشیم، لذا باید تلاش خود را برای کم کردن اثرات تحریم‌ها کنیم.

فاطمی با بیان اینکه سبک زندگی ایرانی و اسلامی با پیشرفت تکنولوژی تغییر نمی‌کند، ادامه داد: اخلاق و سبک زندگی اسلامی نباید تغییر نکند، بنابراین ائمه و معصومین باید الگوی مسلمانان در زندگی باشند، خداوند با هدایت به شما لطف می‌کند، افرادی که از شهوات پیروی می‌کنند، درصدد هستند تا شما از مسیر درست منحرف شوید، انسان‌های ضعیف فریب می‌خورند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: جدال بین حق و باطل همیشه بوده است، در طول تاریخ نیز شاهد رویایی این دو مورد بودیم، افرادی به دنبال ترویج فساد و فحشا بودند، مشروبات الکی در طول طاغوت آزاد بود، اما با افراد مست برخورد می‌کردند، بی حجابی را تبلیغ می‌کردند، اما در انقلاب اسلامی در مقابل هوا و هوس ایستاد، برخی علل مانع تحقق کامل آن شد.

وی بیان کرد: غفلت برخی نهادهای فرهنگی و غیر فرهنگی در برابر فریب جوانان، ترک فعل مسئولان در اجرای منشور حجاب و عفاف و عملکرد بد برخی افراد دلسوز در تذکر به جوانان موجب شد تا ضد ارزش‌ها در کشور افزایش پیدا کند، باید دست‌اندرکاران به ترویج حجاب و عفاف اهتمام پیدا کنند، در حوزه امر و به معروف باید سنجیده عمل کرد تا لجبازی ایجاد نشود، همچنین باید با هنجارشکنان برخورد شود تا قبح بی‌حجابی شکسته نشود.

فاطمی در پایان با اشاره به آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: متقاضیان گلایه‌مند هستند، این طرح به گفته آنان قفل شده است و باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود، زیرا بسیاری از این متقاضیان تمام زندگی خود را هزینه کرده‌اند، اما خانه‌دار نشده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha