• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404070906256
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

اتمام بازسازی ۲ فروند هواپیمای فوکر ۵۰ پس از ۲۰ سال

اتمام بازسازی ۲ فروند هواپیمای فوکر ۵۰ پس از ۲۰ سال

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان از اتمام بازسازی دو فروند هواپیمای فوکر ۵۰ پس از ۲۰ سال خبر داد و گفت: با این اقدام و ارتقای زیرساخت‌های فرودگاهی، استان آماده ارائه خدمات مطلوب به مسافران و شرکت‌های هواپیمایی است.

مهدی خسروی با تأکید بر اهمیت موقعیت ژئوپلیتیکی، ژئواستراتژیکی و ژئواکونومیکی سیستان و بلوچستان در جنوب شرق کشور و همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان، اظهار کرد: توسعه حمل‌ونقل هوایی می‌تواند نقش قابل ملاحظه‌ای در پیشبرد بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی استان ایفا کند.

وی با اشاره به حمایت‌های همه‌جانبه استاندار سیستان و بلوچستان و پیگیری‌های مستمر، افزود: دو فروند هواپیمای فوکر ۵۰ که حدود ۲۰ سال از چرخه عملیات پروازی خارج شده بودند، برای بازسازی کامل به فرودگاه امام خمینی (ره) اعزام شدند و پس از ماه‌ها تلاش شبانه‌روزی توسط متخصصان شرکت هواپیمایی ماهان، بازسازی آنها به‌طور کامل انجام شد و این هواپیماها پس از گذراندن تمام بررسی‌های فنی مورد نیاز، به فرودگاه زاهدان بازگشته‌اند و در هفته‌های آتی به چرخه عملیات پروازی استان باز خواهند گشت.

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان، به تحولات گسترده در زیرساخت‌های فرودگاهی استان اشاره کرد و ادامه داد: در سال‌های اخیر، فرودگاه‌های استان شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در بخش‌های مختلف هوانوردی و فرودگاهی بودند، زیرساخت‌های ضروری مانند سامانه‌های کمک بصری و ناوبری تأمین شده، پایانه‌های مسافربری و رویه‌های انتقال مسافر و بار بهبود یافته و بازسازی‌های گسترده‌ای صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: امروز فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان از شرایط بسیار مناسبی در سطح کشور برخوردارند و می‌توانیم آنچه را که مورد نیاز شرکت‌های هواپیمایی و مسافران است، ارائه دهیم.

خسروی اظهار کرد: با فراهم شدن این زیرساخت‌ها و توسعه ناوگان هوایی، نیازهای استان در حوزه حمل‌ونقل هوایی تأمین شده و شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی استان در بخش‌های مختلف خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره‌کل فرودگاه‌های استان، در روز نهم مهر، خسروی افزود: در حال حاضر، سیستان و بلوچستان دارای چهار فروند هواپیماست که مجموع ظرفیت صندلی این ناوگان به ۳۰۰ صندلی در هر پرواز می‌رسد و نیاز استان را چه در مسیرهای داخلی و چه در مسیرهای خارجی مرتفع خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha