• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404071610348
  • خبرنگار : 71129

سئول امیدوار است روابط کره‌شمالی - چین به خلع سلاح هسته‌ای کمک کند

سئول امیدوار است روابط کره‌شمالی - چین به خلع سلاح هسته‌ای کمک کند

وزیر خارجه کره جنوبی اعلام کرد امیدوار است روابط بین کره شمالی و چین به راهی برای مشارکت در خلع سلاح اتمی و صلح در شبه جزیره کره بینجامد.

به گزارش ایسنا، «چو هیون» وزیر خارجه کره جنوبی در تماس تلفنی با «وانگ یی» وزیر خارجه چین گفت به ارتباط با پکن درباره مسائل مرتبط با شبه جزیره کره ادامه می‌دهد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه کره جنوبی همچنین در بخشی از بیانیه خود اعلام کرد وزرای خارجی چین و کره جنوبی درباره مسائل مربوط به منافع مشترک از جمله روابط دوجانبه و اوضاع در شبه جزیره کره صحبت کردند.

این تماس تلفنی بین وزرای خارجی چین و کره جنوبی در پاسخ به سخنان وانگ یی مبنی بر تشریح تلاش‌های پکن برای ارتقای صلح و ثبات در این منطقه بود.

دیپلمات‌های ارشد دو کشور همچنین توافق کردند که به همکاری نزدیک در این زمینه ادامه دهند و از نشست آتی رهبران اقتصادی اپک در «گیونگجو» برای آغاز «فصلی جدید» در روابط سئول و پکن استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha