میثم افشار شنبه ۱۹ مهر در آیین افتتاح و احداث پروژه های امدادی و عمرانی و رونمایی از ناوگان خودرویی جمعیت هلال احمر استان گیلان، با بیان اینکه طی دو سال اخیر ۶۰ درصد کل ناوگان شش تا هفت هزار خودرویی جمعیت هلال احمر کشور را به این ناوگان اضافه کردهایم، گفت: شاهد یک نوسازی ویژه در ناوگان خودرویی جمعیتیم.
وی از تأمین ۶۵۰ دستگاه خودروی اداری برای کاهش استهلاک خودروهای عملیاتی خبر داد و اظهار کرد: کارهای اداری با خودروی اداری انجام خواهد شد. در این راستا هشت دستگاه خودرو به گیلان اضافه شد که طی هفته های آینده نیز بخش دیگر را اضافه خواهیم کرد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به دریافت مجوز جذب شش هزار نفر پرسنل برای شعب و مراکز استان ها تا بهار ۱۴۰۵، تصریح کرد: نیروهای جوان و متخصص و متعهد به مجموعه نیروی انسانی جمعیت اضافه خواهند شد و ۵۰ درصد کل پرسنل جمعیت هلال احمر را جوانان تشکیل خواهند داد.
وی نیروی انسانی را سرمایه جمعیت هلال احمر دانست که مهم تر از تجهیزات و امکانات فیزیکی است و بیان کرد: نیروهای خدوم و با انگیزه و پای کار جمعیت هلال احمر در جریان جنگ اخیر خیلی تلاش کردند و امدادگران جمعیت هلال احمر گیلان نیز خوش درخشیدند.
افشار با اشاره به شجاعت و غیرت و عملکرد جهادی امدادگران هلال احمر گیلان در جنگ دوازده روزه، ادامه داد: در ایام جنگ شاهد سفر چند میلیون نفر به گیلان و مازندران بودیم و لذا بعد از جنگ اقدام به تأمین بسته های معیشتی کردیم که غذای چند روز را تامین خواهد کرد.
وی از تأمین یک میلیون و ۲۰۰ هزار بسته غذایی ۷۲ ساعته (خانوار) خبر داد که غذای چهار تا پنج روز بیش از پنج میلیون نفر را تأمین می کند و گفت: برای تقویت تیم های عملیاتی جمعیت، دو هزار میلیارد تومان تجهیزات امدادی انفرادی و تیمی خریداری کرده و در حال خریدیم و بزودی شاهد تجهیز نیروی انسانی به تجهیزات امداد و نجات خواهیم بود.
دبیرکل جمعیت هلال احمر گیلان ضمن قدردانی از همت امدادگران و داوطلبان و خیرین، اضافه کرد: جمعیت هلال احمر سازمان و وزارتخانه نیست و ماهیت مردمی دارد. بالغ بر سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر عضو جوان و داوطلب داریم و لذا بزرگترین حلقه نیروی انسانی را از اقشار و اقوام و مذاهب تشکیل دادیم که با وحدت و همدلی اقدام به کمک های بشردوستانه می کنند.
انتهای پیام
نظرات