• یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404072717244
  • خبرنگار : 71443

اسپوتنیک: ارتش اوکراین از تجهیزات ماهواره‌ای ساخت انگلیس استفاده می‌کند

اسپوتنیک: ارتش اوکراین از تجهیزات ماهواره‌ای ساخت انگلیس استفاده می‌کند

رسانه روس با افشای حمایت پنهانی لندن از حملات کی‌یف در دریای سیاه گزارش داد که ارتش اوکراین از سیستم‌های ماهواره‌ای ساخت انگلیس استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا، منابعی در سرویس‌های امنیتی روسیه می‌گویند که ارتش اوکراین از سیستم ماهواره‌ای شرکت انگلیسی «وان ‌وب» برای کنترل وسایل نقلیه سطحی بدون سرنشین (USV) در دریای سیاه استفاده می‌کند.

این منابع به خبرگزاری اسپوتنیک گفتند: پایانه‌های وان‌وب در سیستم کنترل وسایل نقلیه سطحی بدون سرنشین (USV) ادغام شده‌اند. وان‌وب اکنون به‌عنوان یک کانال ثانویه در کنار سیستم اصلی، یعنی استارلینک آمریکایی استفاده می‌شود.

آنها همچنین اعلام کردند که یکی از این وسایل نقلیه توسط نیروهای روسی توقیف شده است.

پیش از این در سال ۲۰۲۲، آژانس فدرال روسیه روسکاسموس از انگلیس خواست که تضمین دهد شبکه ماهواره‌ای وان‌وب علیه روسیه استفاده نخواهد شد. این شرکت از این امر پیروی نکرد و این منجر به تعلیق پرتاب ماهواره‌های وان‌وب با موشک‌های روسی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha