• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۳
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404073019965
  • خبرنگار : 71933

حماس: سلاح مقاومت مشروع و قانونی است

حماس: سلاح مقاومت مشروع و قانونی است

سخنگوی جنبش حماس، در گفت‌وگو با شبکه یمنی، به موضوعات مختلفی از جمله توافقات با رژیم صهیونیستی، مشروعیت مقاومت، نقش یمن در حمایت از غزه و شهادت رئیس ستاد ارتش یمن پرداخت.

به گزارش ایسنا، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس روز چهارشنبه به المسیره گفت: ما عادت کرده‌ایم که دشمن همواره از توافقات شانه خالی می‌کند و این رفتار، ذات اوست.

وی در خصوص سلاح مقاومت تأکید کرد: سلاح حماس، سلاحی مشروع و قانونی برای دفاع از ملت فلسطین است.

قاسم مشکل اصلی را سلاح دشمن دانست که فرزندان غزه را کشته و این نوار را ویران کرده است، نه سلاح مقاومت.

سخنگوی حماس همچنین یاد و خاطره شهید محمد الغماری، رئیس ستاد مشترک ارتش یمن را گرامی داشت که در نبرد دفاع از فلسطین و یاری غزه به شهادت رسیده است.

وی افزود: یمن عزیز همواره با صادقانه‌ترین و قوی‌ترین انواع پشتیبانی که در طول تجاوز اسرائیل به ساکنان نوار غزه رسید، حاضر بود.

قاسم ادامه داد: یمن تجسم صادقانه تعلق به جهان عرب، ملی و دینی این امت بود.

وی از یمن، مبارزانش و شهدایش که در نبرد حمایت از غزه جان باختند، تشکر، قدردانی و درود فرستاد و این پیام قدردانی را از سوی غزه و جنبش حماس اعلام کرد.

انتهای پبام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha