• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404080704288
  • خبرنگار : 71516

فعال محبوس بحرینی اعتصاب غذا کرد

فعال محبوس بحرینی اعتصاب غذا کرد

یک فعال بحرینی در داخل زندان اعتصاب غذا کرد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری فرانسه گزارش داد «عبدالهادی الخواجه» فعال محبوس بحرینی در اعتراض به بازداشت مستمر خود از سال ۲۰۱۱ دست به اعتصاب غذا زد.

این خبرگزاری اعلام کرد الخواجه که ۶۴ ساله است امروز چهارشنبه در داخل مرکز توانبخشی و اصلاح «جو» در بحرین با هدف فشار بر مقامات بحرینی و دولت‌های اروپایی اعتصاب غذا را آغاز کرد.

وی که دارای تابعیت دانمارکی است در سال ۲۰۱۲ نیز به مدت ۱۱۰ روز اعتصاب غذا کرده بود.

در این راستا «دامیان مکورمک» پزشک دانمارکی هشدار داد: الخواجه در حال حاضر ۱۰ کیلوگرم از وزن خود را از دست داده و از بیماری قلبی رنج می‌برد که در حال وخیم شدن است. در صورتی که اعتصاب غذای وی برای مدتی ادامه یابد در معرض خطر مرگ قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha