• پنجشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404080804685
  • خبرنگار : 51000

دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی

دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی

ایسنا/سیستان و بلوچستان نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های مرتبط در دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری و مشارکت دانشگاه های استان، پژوهشکده تعلیم و تربیت و دستگاه‌های اجرایی مرتبط امروز ۸ آبان در تالار امام رضا(ع) در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، این رویداد علمی با هدف گسترش دانش، ارتقای توانمندی‌های فناورانه در نظام تعلیم و تربیت و ایجاد هم‌افزایی میان نهادهای علمی و آموزشی برگزار می‌شود و بستری برای تبادل نظر میان اندیشمندان، پژوهشگران و فعالان حوزه فناوری فراهم آورده است.

در این کنفرانس، اساتید برجسته داخلی و بین‌المللی به ارائه مقالات و سخنرانی در محورهایی چون یادگیری ماشین، هوش مصنوعی در آموزش، رباتیک، تحلیل داده‌های آموزشی و اخلاق فناوری می‌پردازند.

همچنین در حاشیه برنامه، شش کارگاه تخصصی، پنل‌های علمی و نمایشگاه فناوری‌های آموزشی برگزار شده و آثار علمی برگزیده پس از داوری در ویژه‌نامه علمی-پژوهشی کنفرانس منتشر خواهد شد.

از محورهای مهم این کنفرانس می‌توان به کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در ترانزیت و لجستیک، صنعت برق و انرژی‌های تجدیدپذیر، آموزش و عدالت آموزشی، اشتغال‌زایی و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha