• پنجشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404080804814
  • خبرنگار : 50108

استاندار خراسان رضوی:

باید به مدیریت بحران آب در مشهد با نگاه کلان نگریسته شود

باید به مدیریت بحران آب در مشهد با نگاه کلان نگریسته شود

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه باید به مدیریت بحران آب در مشهد با نگاه کلان نگریسته شود و اعتباری ویژه برای عبور از بحران کنونی پیش‌بینی شود، گفت: مدیریت این حوزه بسیار سخت است و نیاز به حمایت، اعتبار و تصمیم‌گیری‌های جدی دارد.

نشست هم‌اندیشی ویژه‌ بررسی برنامه‌ها و پروژه‌های اضطراری تأمین آب کلان‌شهر مشهد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد. در این جلسه آخرین وضعیت منابع آبی استان، پروژه‌های اضطراری در دست اجرا و نیازهای مالی فوری طرح‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی در این نشست با ابراز نگرانی از وضعیت منابع آبی استان، اظهار کرد:

وی افزود: نگرانم اگر امروز به فکر نباشیم، در آینده حتی با وجود منابع مالی کافی، دیگر آبی برای استفاده وجود نداشته باشد. لازم است برای مدیریت منابع مشترک آبی با کشور افغانستان فکری اساسی کرده و تفاهم‌نامه‌ای میان دو کشور شکل بگیرد.

استاندار خراسان رضوی ضمن تأکید بر هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی، بیان کرد: مدیریت آب تنها یک موضوع فنی نیست، بلکه به فرهنگ‌سازی عمومی و مشارکت همه بخش‌ها نیاز دارد. همه دستگاه‌ها باید با نگاه مسئولانه و آینده‌نگر پای کار بیایند تا مردم خراسان رضوی در سال‌های آینده با بحران شدیدتری روبه‌رو نشوند.

در ادامه این جلسه محمدعلی نعمت‌نژاد، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به میانگین بلندمدت، وضعیت را بحرانی توصیف کرد و افزود: در حال حاضر، سد دوستی تنها ۳ درصد از ظرفیت خود را داراست و تأمین آب مشهد تنها از طریق ۶۰۰ حلقه چاه ممکن است. پروژه‌های اضطراری برای احیای چاه‌های موجود، حفاری چاه‌های جدید و انتقال پساب را در دست اجرا داریم و برای تأمین مالی این طرح‌ها نیازمند اعتبارات فوری از محل بودجه مدیریت بحران هستیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی در هشتم آبان، وی افزود: در صورت تأخیر در تأمین منابع مالی، امکان بروز بحران جدی در تأمین آب شرب مشهد در ماه‌های پیش‌رو وجود دارد. پروژه‌های بلندمدت از جمله احداث سد شوریجه، انتقال آب از یال شمالی هزارمسجد و استفاده از پساب تصفیه‌شده باید با سرعت بیشتری پیش بروند تا آینده آبی استان تضمین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha