• شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404081006071
  • خبرنگار : 71234

نشست مشترک نمایندگان ادوار و فعلی فارس درباره راهکارهای انتقال آب

نشست مشترک نمایندگان ادوار و فعلی فارس درباره راهکارهای انتقال آب

نشست مشترک هیأت‌رئیسه نمایندگان ادوار و مجمع نمایندگان فعلی استان فارس، با موضوع انتقال آب خلیج فارس و موضوعات عمرانی این استان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک هیات رئیسه نمایندگان ادوار استان فارس و مجمع نمایندگان فعلی استان فارس با «موضوع انتقال آب خلیج فارس و موضوعات عمرانی استان» در محل مرکز امور نمایندگان مجلس برگزار شد تا در راستای حل این مسائل همکاری و هم‌اندیشی شود.

در این نشست عبدالعلی رحیمی مظفری رییس مرکز امور نمایندگان مجلس، غلامحسین نوذری‌ رییس مجمع نمایندگان ادوار استان فارس، علی اکبری و بهلول قشقاوی، نادر فریدونی، بهیار سلیمانی از دیگر اعضای مجمع نمایندگان ادوار و جعفر قادری، غلامرضا توکل، سید اسماعیل حسینی و امید نصیبی از نمایندگان فعلی استان فارس در این جلسه حضور داشتند.

جعفر قادری نماینده فعلی شیراز و نایب رییس کمیسیون اقتصادی در مجلس با اشاره به این جلسه، گفت: این نشست مشترک میان هیات رئیسه نمایندگان ادوار استان فارس و مجمع نمایندگان فعلی این استان با «موضوع بررسی مسائل و مشکلات مرتبط با استان فارس» برگزار شد. در این نشست چالش‌ها، مباحث عمرانی و محورهای استراتژیک استان مورد بررسی و هم‌فکری قرار گرفت تا درصورت نیاز در راستای حل این مشکلات با یکدیگر همراهی کنیم.

به گفته وی استاندار فارس نیز عضو رسمی این مجمع مشترک است و برحسب موضوع در هر جلسه مدیران استانی و ملی در سطح وزرا، معاونان وزراء و مدیران سازمان ها نیز دعوت خواهند شد.

قادری با اشاره به بررسی موضوع «مدیریت آب» استان فارس در این جلسه، گفت: اگرچه این استان رودخانه‌های قابل‌ملاحظه‌ای دارد اما متاسفانه در حال خشک شدن هستند، البته سدهای خوبی نیز داریم اما آب این سدها علاوه‌بر مصارف شرب برای مصارف غیرشرب نیز مانند صنعت و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرند، به‌همین دلیل درصدد انتقال آب دریا به استان فارس برای مصارف غیرشرب و مصرف‌کنندگان پرمصرف در حوزه صنعت هستیم.

وی با بیان اینکه صنایع دارای مصرف بیش از 300 هزار مترمکعب آب در سال به پروژه‌های انتقال آب خواهند پیوست، اظهار کرد: درواقع باید هرچه سریع‌تر با آب منتقل و شیرین‌ شده از دریا، همچنین با جدی گرفتن پروژه‌های بازیافت آب، منجر به مصرف درست و مدیریت شویم تا از بحران کمبود آب در استان حتی کشور عبور کنیم.

همچنین در ادامه سهراب بهلولی قشقایی عضو مجمع نمایندگان ادوار استان فارس با بیان اینکه خشک شدن برخی از رودخانه‌های استان آسیب بزرگی به همراه دارد، گفت: آب سدها نیز علاوه‌بر مصارف شرب برای کشاورزی و صنعت استفاده می‌شوند، در حالی -که باید برای کشاورزی و صنعت از پساب تصفیه شده- استفاده کرد، درعین حال با انتقال آب خلیج فارس، این آب برای صنایع پرمصرف مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این جلسه تاکید شد که باید پساب را طوری مدیریت کرد که دیگر از آب شرب برای مصارف صنعتی استفاده نشود و از تمام ظرفیت‌های قانونی، سرمایه بخش دولتی و خصوصی برای تحقق این مهم استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha