• جمعه / ۱۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404081609762
  • خبرنگار : 50046

امام‌جمعه بجنورد: نماز باران در خراسان شمالی بر پا می‌شود

امام‌جمعه بجنورد: نماز باران در خراسان شمالی بر پا می‌شود

ایسنا/خراسان شمالی در پی کمبود شدید آب در روستاهای بجنورد امام جمعه این شهر از اقامه نماز باران در مرکز استان خراسان شمالی خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری ۱۶ آبان در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی جمعه بجنورد گفت: قرار بر این است تا نماز باران در امامزاده سید عباس (ع) برگزار شود.

وی با اشاره به بروز خشکسالی شدید و کاهش  آسمانی اظهار کرد: بسیاری از روستاهای استان با کمبود شدید آب مواجهند بنابراین مردم باید در مصرف آب مدیریت لازم را داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه توانمندی‌های دفاعی کشور موجب شگفتی غرب شده است، اظهار کرد: موشک‌های بالستیک خرمشهر و ده‌ها موشک دیگر، نشانه‌ای از قدرت و عزت جمهوری اسلامی ایران است.

امام جمعه بجنورد افزود: ایرانیان هوشیار و آگاه هستند و جمهوری اسلامی به اندازی قدرتمند شده است که زورگویان عالم نتوانسته‌اند به ما ظلم کنند.

وی تصریح کرد: شهیدان رفتند، اما ایران در برابر زورگویان غنی شد؛ افراد متخصص در رشته‌های مختلف به پیشرفت‌های جهانی در بخش هوافضا دست یافته‌اند.

حجت الاسلام نوری تصریح کرد: ایران دارای موشک‌ها و صنایع دفاعی متعددی است و اگر این توانمندی‌ها وجود نداشت، جنگ تا سال‌ها ادامه می‌یافت.

وی خاطرنشان کرد: تمام این موفقیت‌ها به دلیل حمایت‌های مقام معظم رهبری است که باید قدردان رهبری هوشیار و بیدار باشیم که در برابر تمام توطئه‌ها ایستاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha