• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404081911535
  • منبع : نمایندگی خوزستان

شهادت مامور پلیس رامشیر در عملیات دستگیری سارقان مسلح

شهادت مامور پلیس رامشیر در عملیات دستگیری سارقان مسلح

ایسنا/خوزستان فرمانده انتظامی شهرستان رامشیر از به شهادت رسیدن مامور پلیس در درگیری با سارقان مسلح خبر داد.

سرهنگ فرهاد شاکرمی در تشریح این خبر اظهار کرد: بامداد امروز ۱۹ آبان‌ماه، ماموران انتظامی حین گشت‌زنی، دو سارق مسلح را در حال سرقت سیم برق شناسایی کردند.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام پلیس در روز دوشنبه ۱۸ آبان، وی افزود: سارقان به محض مشاهده ماموران پلیس، اقدام به تیراندازی کردند که با تیراندازی متقابل، یکی از آن‌ها دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان رامشیر تصریح کرد: در این عملیات، ستوان یکم حجت‌الله ولی‌زاده بر اثر مجروح شدن به درجه رفیع شهادت نائل آمد و یک سرباز نیز مجروح شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha