• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404100906232
  • منبع : نمایندگی خوزستان

تأکید استاندار خوزستان بر آمادگی صددرصدی برای مدیریت بارندگی‌ها

تأکید استاندار خوزستان بر آمادگی صددرصدی برای مدیریت بارندگی‌ها

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با تأکید بر لزوم پیش‌بینی فاز شدیدتر از وضعیت اعلامی هواشناسی، از مسئولان خواست گزارش کاملی از خسارات بارندگی اخیر همراه با تحلیل صادقانه نقاط ضعف و قوت عملکرد ارائه دهند.

سید محمدرضا موالی‌زاده، روز سه‌شنبه ۹ دی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران در شهرداری قلعه‌تل باغملک گفت: آمادگی صددرصدی تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدماتی تا پایان فصل بارندگی ضروری است.

به گزارش ایسنا بنا بر  اعلام استانداری خوزستان، وی افزود: وقتی هواشناسی وضعیت نارنجی اعلام می‌کند، شما باید خود را برای وضعیت قرمز آماده کنید. همیشه باید یک فاز شدیدتر را در نظر گرفت و تمهیدات لازم را متناسب با آن شرایط تنظیم کرد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: بسیج نیروها و امکانات، به‌ویژه در حوزه راهداری برای بازگشایی فوری راه‌های مسدودشده و پل‌های تخریب‌شده، اولویت مطلق است تا ارتباط مناطق قطع‌شده در اسرع وقت برقرار شود.

موالی‌زاده تاکید کرد: یک گزارش کامل و صادقانه از تمامی خسارات وارده ناشی از بارندگی اخیر در حوزه‌هایی مانند راه‌ها، پل‌ها، تاسیسات و همچنین گزارش دقیق از فوت متأسفانه یک شهروند، باید تهیه و ارائه شود.

وی ادامه داد: در این گزارش باید تحلیل نقاط قوت و ضعف عملکرد دستگاه‌ها نیز به طور شفاف ذکر شود. باید پذیرفت اگر اشکالی در حضور به موقع یا انجام کامل کارها وجود داشته است تا برای اصلاح و جبران در آینده چاره‌اندیشی شود.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: علاوه بر رفع موانع ترافیکی، تأمین سوخت، برق، گاز و امکانات گرمایشی برای مناطق آسیب‌دیده و آمادگی برای اسکان موقت آسیبدیدگان، باید به طور کامل وجود داشته باشد.

موالی‌زاده با تقدیر از زحمات عوامل و دست‌اندرکارانی که بی‌درنگ در صحنه حاضر شدند و تا آخر کار ماندند، بیان کرد: حضور بی‌وقفه و مسئولانه تمامی مدیران و دستگاه‌ها در منطقه تا حصول اطمینان از اتمام کامل کار، یک ضرورت است.

وی با تأکید بر مسئولیت همگانی در قبال مردم، گفت: باید از این رویداد به عنوان تجربه‌ای برای ارتقای آمادگی و اجرای دقیق‌تر پروتکل‌ها در آینده استفاده کنیم تا خسارات احتمالی بعدی به حداقل ممکن برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha