• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۴ / ۲۲:۲۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404081912152
  • خبرنگار : 71621

انتقاد نماینده جمهوری‌خواه از دیدار ترامپ با رئیس موقت سوریه

انتقاد نماینده جمهوری‌خواه از دیدار ترامپ با رئیس موقت سوریه

«مارجری تیلور گرین» نماینده جمهوری‌خواه ایالت جورجیا روز دوشنبه از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به‌دلیل میزبانی از «احمد الشرع» رئیس موقت سوریه در کاخ سفید انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، گرین در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «واقعا دوست دارم جلسات کاخ سفید به‌طور مداوم درباره سیاست‌های داخلی باشد، نه سیاست خارجی و رهبران کشورهای خارجی.»

وی که از حامیان سرسخت ترامپ به شمار می‌رود، در ماه‌های اخیر چندین بار با مواضع حزب جمهوری‌خواه خود مخالفت کرده است ـ از جمله در زمینه ناتوانی حزب در ارائه برنامه‌ای جایگزین برای یارانه‌های طرح بیمه همگانی.

گرین همچنین برخی جنبه‌های سیاست خارجی دولت ترامپ را مورد انتقاد قرار داده و از او خواسته است تا تمرکز خود و جمهوری‌خواهان کنگره را بر مسائل داخلی و رویکرد «اول آمریکا» بگذارد.

دیدار احمد الشرع با ترامپ ظهر دوشنبه به وقت واشنگتن انجام شد. این نخستین دیدار یک رهبر سوری از کاخ سفید در تاریخ روابط دو کشور است. ترامپ هفته گذشته برچسب تروریستی الشرع را لغو کرده بود.

ترامپ از کنگره خواسته تا تمام تحریم‌های سوریه را لغو کند اما برخی جمهوری‌خواهان مخالف لغو کامل تحریم‌ها هستند و خواستار نظارت بر عملکرد دولت سوریه در قبال «حکمرانی مسئولانه» شده‌اند.

گرین در پست خود، این دیدار را زیر سوال برد و به «آزار و اذیت مسیحیان در سوریه» اشاره کرد: «رئیس جدید سوریه یک تروریست سابق القاعده است که امروز در دویستمین سالگرد تشکیل نیروی تفنگداران دریایی آمریکا با رئیس‌جمهور ترامپ در کاخ سفید دیدار می‌کند.»

وی افزود: «او در دسامبر ۲۰۲۴ به قدرت رسید، تحریم‌ها در ژوئن لغو شدند و از آن زمان تاکنون، بسیاری از مسیحیان و اقلیت‌ها در سوریه کشته شده‌اند.»

کاخ سفید تاکنون در پاسخ به این انتقادات اظهارنظری نکرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha