صفدری به فعالیت جهاد دانشگاهی استان در بخشهای مختلف پژوهشی، فرهنگی، پزشکی و آموزشی اشاره و اظهار کرد: مرکز دندان پزشکی، مرکز درمان ناباروری ، درمان سرطان پستان، خبرگزاریهای دانشجویان ایران(ایسنا) و ایکنا، مرکز افکار سنجی(ایسپا) و... از جمله مراکز فعالیت جهاد دانشگاهی استان هستند.
وی گفت: جهاد دانشگاهی استان آماده همکاری در هریک از زمینه های ذکر شده با بنیاد مسکن استان است.
همچنین امین عدیلی، مدیر کل بنیاد مسکن استان نیز در این جلسه با بیان اینکه گفتمان جهاددانشگاهی چیزی جدای از گفتمان انقلاب نیست، اظهار کرد: گفتمان انقلاب اسلامی گفتمانی عظیم است که دارای ابعاد و گونههای مختلف بوده که یک بعد آن گفتمان فرهنگی و دانشگاهی است.
مدیر کل بنیاد مسکن استان استفاده از ظرفیت های رسانه ای جهاد دانشگاهی استان را فرصتی بی نظیر برای انعکاس فعالیت های این نهاد در سطح جامعه عنوان کرد.
وی ضمن خرسندی از همکاری های دو جانبه این دو نهاد گفت: برای اجرای موفق و علمی طرح های هادی روستایی، مقاوم سازی مسکن روستایی، بنیاد مسکن استان نیازمند برگزاری آموزش های مرتبط است که می توان از پتانسیل جهاد دانشگاهی در این رابطه استفاده کرد.

انتهای پیام


نظرات