• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404082113123
  • خبرنگار : 50463

جوکار: احزاب باید از نقش تبلیغاتی صرف خارج شوند

جوکار: احزاب باید از نقش تبلیغاتی صرف خارج شوند

ایسنا/یزد نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت نقش‌آفرینی واقعی احزاب در تربیت نیروهای کارآمد و پاسخ‌گویی پس از انتخابات، از برگزاری کامل الکترونیکی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برای نخستین‌ بار در کشور خبر داد.

محمد صالح جوکار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت فعالیت احزاب در کشور گفت: امروز بیش از ۲۰۰ تشکل سیاسی در کشور ثبت شده‌اند، اما بسیاری از آن‌ها تنها در ایام انتخابات فعال می‌شوند و پس از پایان رقابت‌ها از صحنه خارج می‌شوند. این نشان می‌دهد احزاب ما هنوز از نقش تبلیغاتی صرف فراتر نرفته‌اند.

وی افزود: انتظار این است فهرست‌ها و جریان‌هایی که در انتخابات کرسی به‌دست می‌آورند، پس از پایان انتخابات نیز پاسخ‌گوی عملکرد خود باشند. ما به احزابی نیاز داریم که مسئولیت‌پذیری واقعی داشته باشند، نیرو تربیت کنند، جوانان و نخبگان را در فرآیند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری مشارکت دهند و آموزش‌های لازم را به اعضا و هواداران خود ارائه کنند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: اگر احزاب واقعی با ساختار درونی منسجم داشته باشیم، بسیاری از مشکلات انتخاباتی و مدیریتی کشور کاهش می‌یابد، زیرا افراد شایسته و متخصص در چارچوب نظام حزبی رشد می‌کنند نه بر اساس تصمیمات مقطعی یا ائتلاف‌های موقت.

برگزاری الکترونیکی انتخابات شوراها

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی از اجرای کامل انتخابات شوراها به‌صورت الکترونیکی خبر داد و گفت: برای نخستین‌ بار در کشور، تمام مراحل انتخابات شوراها از ثبت‌نام تا احراز هویت و رأی‌گیری به‌صورت الکترونیک انجام خواهد شد. این فرآیند بدون تعرفه کاغذی و با بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند طراحی شده است.

جوکار گفت: در این انتخابات، رأی‌دهندگان با ارائه کارت ملی و از طریق سیستم احراز هویت بیومتریک شناسایی می‌شوند و رأی خود را در صندوق الکترونیکی ثبت می‌کنند. این فناوری باعث افزایش سرعت رأی‌گیری، کاهش هزینه‌ها، حذف تعرفه‌های کاغذی و تسریع در شمارش آرا می‌شود.

وی با اشاره به ابعاد نظارتی این شیوه گفت: نظارت بر روند رأی‌گیری نیز به‌صورت هوشمند انجام می‌شود تا صیانت از آرا و شفافیت کامل در نتایج انتخابات تضمین شود. این تجربه می‌تواند مقدمه‌ای برای برگزاری انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری به‌صورت الکترونیک در آینده باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha