به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا شامگاه سهشنبه در کاخ سفید و در حضور «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی که به واشنگتن سفر کرده است، بیان کرد: «عربستان سعودی دستکم ۶۰۰ میلیارد دلار در آمریکا سرمایهگذاری خواهد کرد و این رقم میتواند بیشتر هم بشود.»
طبق گزارش رسانه خبری «سیانان»، ترامپ با اشاره به ادعاهای تکراری خود علیه ایران گفت: «فکر میکنم ما در از بین بردن ظرفیت هستهای ایران کار بزرگی انجام دادهایم.»
در ادامه، بن سلمان وعده داد که میزان سرمایهگذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا به مبلغ یک تریلیون دلار خواهد رسید که ترامپ در واکنش ابراز خرسندی کرد.
وی افزود: «عربستان در حال ایجاد فرصتهای واقعی در حوزه هوش مصنوعی است و به نیمهرساناها نیاز دارد.»
دونالد ترامپ در ادامه با اشاره به ارتباط خود با مقامات اسرائیلی و فلسطینی گفت: «ما با افراد زیادی از نزدیک همکاری میکنیم تا همه، از جمله فلسطینیها و اسرائیلیها را راضی نگهداریم.»
در حال تکمیل...


نظرات