• جمعه / ۳۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404083019207
  • خبرنگار : 50213

حسینی: جام حذفی جای اشتباه کردن نیست

حسینی: جام حذفی جای اشتباه کردن نیست

ایسنا/مرکزی سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک از آمادگی تیمش برای دیدار با ملوان بندرانزلی خبر داد و گفت: جام حذفی جای اشتباه کردن نیست.

سیدمجتبی حسینی ۳۰ آبان در نشست خبری پیش از دیدار جام حذفی برابر ملوان افزود: برای اولین بازی در جام حذفی قرعه نسبتا سختی نصیب ما شد، سعی کردیم در تعطیلات فیفا دی تمرینات خوبی داشته باشیم، امیدوارم فردا در شرایط مسابقه باشیم و غافلگیر نشویم.

وی گفت: ملوان همیشه در جام حذفی مدعی بوده است و بچه‌های ما باید خیلی حواس جمع باشند و جای اشتباه کردن نیست.

حسینی در خصوص غایبان تیمش در بازی با ملوان گفت: امیر نوری هنوز در شرایط مسابقه نیست، ملی‌پوشان امیدمان هم وضعیت خوبی ندارند و امیدواریم بازیکنان جایگزین، عملکرد خوبی داشته باشند. حتی یکی از این بازیکنان در بیمارستان بستری است و گویی شرایط اردویی مناسبی هم نبوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha