• سه‌شنبه / ۲ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404100200913
  • خبرنگار : 50673

مسئول نهضت اجتماعی جوانان هرمزگان :

هدف از برگزاری رویداد «سید خدمت» تقویت کنشگران اجتماعی است

هدف از برگزاری رویداد «سید خدمت» تقویت کنشگران اجتماعی است

ایسنا/هرمزگان مسئول نهضت اجتماعی جوانان هرمزگان با اشاره به آغاز رسمی این رویداد «سید خدمت» در استان، هدف اصلی آن را شناسایی، شبکه‌سازی و تقویت کنشگران اجتماعی فعال در عرصه خدمت‌رسانی به مردم دانست.

سعید علی‌بخشی سه شنبه دوم دی در نشست خبری آغاز این رویداد که به میزبانی اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد با یاد و نام شهدای خدمت و با الهام از سیره «سید خدمت» شهید آیت‌الله رئیسی طراحی شده و این افتتاحیه، آغازی برای مسیری است که اختتامیه آن در دهه نخست بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

وی با معرفی مجموعه برگزارکننده این رویداد افزود: نهضت اجتماعی جوانان استان هرمزگان ذیل قرارگاه فرهنگی ـ اجتماعی بقیه‌الله(عج) شکل گرفته و مأموریت اصلی آن، شبکه‌سازی و جبهه‌سازی اجتماعی در سطح استان است، به این معنا که کنشگران پراکنده اجتماعی به یک شبکه منسجم و اثرگذار تبدیل شوند.

علی‌بخشی با بیان اینکه فعالان اجتماعی بسیاری در استان هرمزگان به‌صورت گمنام در حال خدمت‌رسانی هستند، تصریح کرد: در حوزه‌هایی مانند مراکز نیکوکاری، خدمات اجتماعی، صندوق‌های قرض‌الحسنه، محیط زیست، ترویج کسب‌وکار و کانون‌های کشاورزی و دامپروری، افراد با ارزشی سال‌هاست فعالیت می‌کنند اما شناخته نشده‌اند، در حالی که این افراد می‌توانند راهبر و الگوی نسل جدید کنشگران باشند.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و تأکید رهبر معظم انقلاب بر نقش جوان متعهد انقلابی، ادامه داد: ایجاد حرکت عمومی و به میدان آوردن مردم برای حل مسائل جامعه، نیازمند کنشگران اجتماعی است، جوانانی که بتوانند مردم را دعوت به قیام برای کمک و خدمت کنند و مسائل اجتماعی را با مشارکت مردمی حل کنند.

مسئول نهضت اجتماعی جوانان هرمزگان خاطرنشان کرد: این رویداد در سه سطح شهرستانی، استانی و ملی برگزار می‌شود و هدف اولیه آن، شناسایی تجربه‌های میدانی کنشگران اجتماعی و استخراج اندوخته‌های ارزشمند آن‌هاست که خروجی آن در قالب کتاب «اطلس روایی خدمت»، تولید مستند و حضور در رسانه‌های ملی و استانی ارائه خواهد شد.

وی افزود: ثبت‌ نام علاقه‌مندان تا پایان دی‌ ماه ادامه دارد و فعالان اجتماعی می‌توانند از طریق فرم آنلاین، تماس در پیام‌رسان ایتا یا سامانه پیامکی در این رویداد ثبت‌ نام کنند. نفرات برتر استانی نیز به رویداد ملی راه پیدا می‌کنند که اختتامیه آن به‌ احتمال زیاد در استان تهران برگزار خواهد شد.

علی‌بخشی با اشاره به نمونه‌هایی از کنشگری اجتماعی در استان هرمزگان گفت: از فعالیت افراد حوزه ترک اعتیاد که طی سال‌ها هزاران نفر را به چرخه زندگی بازگردانده‌اند تا گروه‌های جوان محیط‌ زیستی که با مسئولیت‌پذیری اجتماعی برای پاکسازی سواحل اقدام کرده‌اند، همگی ظرفیت‌های بزرگی هستند که باید دیده و تکثیر شوند.

وی تأکید کرد: هدف ما از برگزاری رویداد سیر خدمت، هویت‌بخشی به فعالان گمنام اجتماعی، انتقال تجربه‌های میدانی، تکثیر الگوهای موفق و شکل‌گیری یک جبهه اجتماعی منسجم در استان هرمزگان است تا مسیر حل مسائل مردم با قدرت و هم‌افزایی بیشتری طی شود.

به گزارش ایسنا، در پایان این نشست از پوستر رویداد «سید خدمت» با حضور مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha