• شنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404110401625

کشف ۲۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرقند

کشف ۲۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرقند

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرمانده انتظامی ویژه جنوب سیستان و بلوچستان از توقیف یک خودرو کشنده و ضبط ۲۲هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گاز مایع خارج از شبکه توزیع خبر داد.

سردار مرتضی جوکار شنبه ۴ بهمن در جمع خبرنگاران افزود: ماموران انتظامی شهرستان قصرقند در راستای مبارزه با قاچاق سوخت حین گشت زنی در سطح استحفاظی به یک دستگاه تریلی تانکردار حامل سوخت از نوع گاز مایع، مشکوک و جهت بررسی آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی ویژه جنوب سیستان و بلوچستان افزود: ماموران ضمن هماهنگی با مرجع قضایی در بازرسی از خودروی کشنده ۲۲هزار لیتر سوخت از نوع گاز مایع خارج از شبکه توزیع را کشف و خودرو را توقیف کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه ارزش ریالی سوخت قاچاق کشف شده بنا بر نظر کارشناسان ۱۱ میلیارد ریال برآورد شده است؛ خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق سوخت همواره از ماموریت‌های فراجا بوده و پلیس هرگز اجازه جولان به قاچاقچیان سوخت و سرمایه ملی را نخواهد داد.

انتهای پیام