• یکشنبه / ۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404110502082
  • خبرنگار : 71516

منبع لبنانی: جلسه کمیته مکانیزم ۲۵ فوریه برگزار می‌شود

منبع لبنانی: جلسه کمیته مکانیزم ۲۵ فوریه برگزار می‌شود

یک منبع لبنانی اعلام کرد جلسه کمیته ناظر بر آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی ۲۵ فوریه برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، یک منبع دیپلماتیک به المیادین فاش کرد که کمیته «مکانیزم» (کمیته ناظر بر آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و لبنان) ۲۵ فوریه (۶ اسفند) جلسه‌ای برگزار خواهد کرد. در حال حاضر هیچ کمیته سه‌جانبه‌ جایگزینی وجود ندارد.

طبق گزارش المیادین، این منبع همچنین بر لزوم تسریع مذاکرات از طریق «مکانیزم» برای پایان دادن به تجاوزات اسرائیل در لبنان تأکید کرد.

این منبع فاش کرد پیشنهادی به لبنان ارائه شده تا یک وزیر سابق در هیئت لبنانی شرکت کننده در این «مکانیزم» حضور داشته باشد اما این پیشنهاد پاسخی از بیروت دریافت نکرده است.

منبع مذکور همچنین توضیح داد که لبنان بر بازگشت ساکنان به شهرهای جنوبی قبل از بحث در مورد هرگونه پرونده مربوط به منطقه اقتصادی اصرار دارد.

این منبع خاطرنشان کرد که لبنان از کمیته «مکانیزم» خواسته است بیانیه‌ای صادر کند و در آن موفقیت ارتش لبنان در اجرای طرح محدود کردن سلاح‌ها در جنوب رودخانه لیطانی را تأیید کند اما طرف اسرائیلی این درخواست را رد کرده است.

این منبع همچنین اشاره کرد که واشنگتن نقش ارتش لبنان در جنوب رودخانه لیطانی را تأیید کرده است و از ارتش لبنان خواسته است که بیش از آنچه تاکنون انجام داده است، عمل کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha