• جمعه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404111709674
  • خبرنگار : 71299

استاندار ایلام: ایلات استان پرچم‌های برافراشته برای دفاع از حق‌طلبی هستند

استاندار ایلام: ایلات استان پرچم‌های برافراشته برای دفاع از حق‌طلبی هستند

ایسنا/ایلام استاندار ایلام با بیان اینکه حضور در یادواره‌های شهدا نعمتی بزرگ است، گفت: ایران اسلامی امروز مرجع آزادی‌خواهان جهان است و اقتدار کنونی کشور، نتیجه اتحاد مردم و خون پاک شهداست و ایلات استان پرچمدار حق‌طلبی هستند.

 احمد کرمی امروز جمعه ۱۷ بهمن در هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان و عملیات والفجر ۵ و ۱۰ در محل یادمان  شهدای ایل شوهان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: ایلات استان ایلام همواره پرچم‌دار سرافرازی، غیرت و مرزداری بوده‌اند و تاریخ هرگز نقش‌آفرینی آنان را در دفاع مقدس فراموش نخواهد کرد. 

وی افزود: در دوران دفاع مقدس، ایلات ایلام پیش از همه سلاح به دست گرفتند و از تمامیت ارضی کشور دفاع کردند. بزرگ‌ترین درس شهدا این است که سعادت و پیشرفت یک ملت تنها با تکیه بر اراده و دستان خود آن ملت به دست می‌آید. 

استاندار ایلام با تأکید بر لزوم تحلیل درست گذشته برای ساخت آینده، تصریح کرد: شهدا خدمت به مردم را با خون خود معنا کردند و اگر امروز دنیای غرب تحمل اقتدار ایران اسلامی را ندارد، به‌دلیل اتحاد، پیشرفت و حضور مردم در صحنه است. 

استاندار ایلام: ایلات استان پرچم‌های برافراشته برای دفاع از حق‌طلبی هستند

کرمی خاطرنشان کرد: پیوند مردم با انقلاب اسلامی پیوندی فکری و قلبی است و دشمن این حقیقت را هم در جنگ تحمیلی و هم در رویدادهای اخیر به‌خوبی تجربه کرده است.

وی با اشاره به طرح حذف ارز ترجیحی، گفت:  اجرای طرح‌های بزرگ اقتصادی دولت چهاردهم که مسیر رانت، فساد و دلالی را مسدود می‌کند، با واکنش و توطئه دشمنان همراه شد. 

وی با اشاره به جایگاه عزتمند ایران در عرصه دیپلماسی گفت: امروز اگر بحث مذاکره مطرح است، این نشانه عزت، اقتدار و جایگاه تعیین‌کننده ایران اسلامی در معادلات جهانی است. 

استاندار ایلام با بیان اینکه شهدای گرانقدر، گواه صیانت از ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک هستند، اظهار کرد: مهران سرزمین شش هزار لاله سرخ است و به برکت خون شهدا در مسیر توسعه قرار گرفته است. 

کرمی از بهره‌برداری پنج هزار هکتار از طرح بزرگ سامانه گرمسیری، فعال‌سازی بازارچه چنگوله، آغاز به کار منطقه آزاد تجاری و ورود دو میدان بزرگ نفتی به مرحله اجرایی خبر داد و افزود: ۱۶ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر یک‌هزار میلیارد تومان در شهرستان مهران به بهره‌برداری می‌رسد که همه این پیشرفت‌ها مرهون ایثار و خون شهداست. 

وی با تأکید بر سیاست کاری دولت مبنی بر صداقت، اعتماد به مردم و تلاش برای جلب رضایت عمومی گفت: جایگاه مهران به‌عنوان دروازه عتبات عالیات و به ویژه ایل بزرگ شوهان و بزرگان و سرداران شهید آن نقش مهمی در مناسبات اجتماعی و ولایی استان دارند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha