• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404112112321
  • خبرنگار : 50046

بهره‌برداری از پروژه‌های مسکن و حمل‌ونقل خراسان شمالی به ارزش بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان

بهره‌برداری از پروژه‌های مسکن و حمل‌ونقل خراسان شمالی به ارزش بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان

ایسنا/خراسان شمالی هم‌زمان با ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۴، آیین بهره‌برداری و واگذاری پروژه‌های عمرانی در حوزه‌های مسکن و حمل‌ونقل خراسان شمالی به ارزش روز بیش از ۱۵ هزار و ۳۸۲ میلیارد تومان (معادل ۱۵.۳۸ همت) برگزار شد.

 سیدعلی میرکریمی مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی خراسان شمالی در مراسم‌افتتاح این‌پروژه‌ها اظهار کرد: در این پروژه ها  در ایام الله دهه فجر با دستور ریاست محترم جمهور و وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید که از این میزان، ۱۳.۶۸۸ میلیارد تومان مربوط به پروژه‌های بخش مسکن و ۱.۶۹۴ میلیارد تومان مربوط به طرح‌های حوزه حمل‌ونقل است.

وی با اشاره به جزئیات طرح‌های بخش مسکن گفت: در این ایام ۵۰۹۲ واحد مسکونی شهری و روستایی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در نقاط مختلف استان واگذار و افتتاح شد که شامل ۲۵۱۲ واحد مسکن شهری و ۲۵۸۰ واحد مسکن روستایی است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی در ادامه با تشریح پروژه‌های بخش حمل‌ونقل افزود: در دهه فجر امسال، ۵۴ کیلومتر انواع پروژه‌های راه‌سازی در محورهای مختلف استان شامل احداث و آسفالت باند دوم بزرگراه بجنورد–جنگل گلستان به طول ۱۲ کیلومتر، احداث و آسفالت راه اصلی بجنورد–سنخواست به طول ۱۳ کیلومتر با هدف اتصال مرکز استان به مرکز کشور و احداث ۳۴ کیلومتر راه روستایی افتتاح شد.

وی افزود: در حوزه فرودگاهی نیز چهار پروژه در فرودگاه بجنورد شامل نصب پنل‌های خورشیدی، نصب رادیو لینک، خرید تجهیزات و ماشین‌آلات هوانوردی به ارزش بیش از ۱۷۹ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید. همچنین پروژه‌های راهداری شامل احداث راه‌های روستایی به طول ۳۴ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۳۹۵ میلیارد تومان نیز افتتاح شد.

میرکریمی توسعه هم‌زمان بخش‌های مسکن و حمل‌ونقل را از برنامه‌های محوری وزارت راه و شهرسازی در خراسان شمالی عنوان کرد و افزود: اجرای این طرح‌ها نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی مردم، رونق اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی در استان دارد.

آیین رسمی بهره‌برداری از این طرح‌ها، در محل گلستان شهر بجنورد به‌صورت ویدیوکنفرانسی و به ریاست رئیس جمهور محترم جناب آقای دکتر پزشکیان و وزیر محترم راه و شهرسازی و معاونان وزارت در ۱۷ استان کشور برگزار شد. در این مراسم، غلامرضا کاظمیان شیروان معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی، سیدمجتبی علوی‌مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی، مدیران کل عضو شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان، سیدعلی میرکریمی مدیرکل راه و شهرسازی و رئیس شورای هماهنگی وزارت راه و شهرسازی در استان خراسان شمالی، معاونان اداره کل و پیمانکاران اجرای پروژه‌ها نیز برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha