• شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404120200470
  • خبرنگار : 71516

کمپین ترکیه علیه سربازان زن اسرائیلی دو تابعیتی

کمپین ترکیه علیه سربازان زن اسرائیلی دو تابعیتی

بعد از اینکه ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۱۱۲ سرباز دو تابعیتی در میان تشکیلاتش دارد، ترکیه کمپینی را برای یافتن سربازان زن اسرائیلی که دارای تابعیت ترکیه هستند به راه انداخته است.

به گزارش ایسنا، ترکیه کمپینی را برای یافتن سربازان زن اسرائیلی دارای تابعیت ترکیه که در ارتش اشغالگر خدمت کرده‌اند به راه انداخته است.

فعالان اسامی و تصاویر دو سرباز را منتشر و اعلام کردند که در ارتش رژیم صهیونیستی و ارتباطات خانوادگی در تبلیغات صهیونیست‌ها خدمت کرده‌اند.

در جزئیاتی که منتشر شده، آمده است که یکی از سربازان در تیپ جولانی بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ خدمت کرده است.

فعالان درباره پدر این سرباز گفتند وی برای کسانی که قرار بود به ارتش قاتل رژیم اشغالگر بپیوندد ضیافت نظامی برگزار کرد. کسانی که در ارتش رژیم اشغالگر خدمت می‌کردند، در رسانه‌های اجتماعی فاش کردند که گاهی در فعالیت‌هایی در ترکیه شرکت می‌کردند.

این فعالان ترکیه‌ای اعلام کردند سربازانی به شکل گردشگر خود را در میان ما جا زده‌اند. این کشور پناهگاهی برای قاتلان خونخوار نیست که آزادانه در آن پرسه بزنند یا جایی برای نسل‌کشی نیست.

سازمان‌های اسلامی ترکیه پس از انتشار اطلاعات شخصی و عکس‌های یک سرباز دو تابعیتی اسرائیلی که نشان‌دهنده خدمت و حمایت او از ارتش اسرائیل از هفتم اکتبر بوده، کمپینی را برای پیگرد قانونی وی در استانبول آغاز کرده و خواستار صدور حکم بازداشت علیه او شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha