• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404121206776

شلیک سربازان آمریکایی به معترضان در کراچی

شلیک سربازان آمریکایی به معترضان در کراچی

مقامات آمریکایی تائید کردند که تفنگداران نیروی دریایی ایالات متحده در جریان تجمع مقابل کنسولگری آمریکا در کراچی در روزهای گذشته، به روی معترضان پاکستانی آتش گشودند.

به گزارش ایسنا، در پی تجمع معترضان پاکستانی در کنسولگری آمریکا در کراچی در روز یک‌شنبه که در واکنش به شهادت «آیت‌الله علی خامنه‌ای» رهبر معظم ایران در حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت گرفت، دست کم ۱۰ نفر کشته شدند.

دو مقام آمریکایی اعلام کردند که تفنگداران نیروی دریایی ایالات متحده به سمت معترضان شلیک کردند اما آنها مدعی شدند که مشخص نیست گلوله‌های شلیک شده منجر به کشته شدن معترضان شده باشد.

آنها همچنین گفتند که نمی‌دانند، آیا گلوله‌هایی دیگری نیز توسط سایر محافظان این محل، از جمله نگهبانان امنیتی خصوصی و پلیس محلی شلیک شده است یا خیر.

بنابر گزارش رویترز، این اولین تأیید مقامات آمریکایی مبنی بر دخالت تفنگداران دریایی در تیراندازی به معترضان پاکستانی خواهد بود.

معترضان روز یک‌شنبه در بیرون کنسولگری شعار «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل!» سر دادند، جایی که خبرنگاران رویترز صدای تیراندازی شنیدند و شاهد شلیک گاز اشک‌آور در خیابان‌های اطراف بودند.

یک مقام پلیس کراچی به رویترز گفت که تیراندازی از داخل محوطه کنسولگری انجام شده است.

انتهای پیام