• شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۳
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404121609721

راهپیمایی ۵۰۰۰ نفری در لندن در حمایت از ایران

راهپیمایی ۵۰۰۰ نفری در لندن در حمایت از ایران

دستکم ۵۰۰۰ نفر در راهپیمایی امروز (شنبه) در خیابان‌های لندن گردهم آمدند و خواستار توقف حملات اسرائیلی و آمریکایی علیه ایران شدند.

به گزارش ایسنا، پلیس متروپلیتن گزارش کرد: ۵۰۰۰ نفر در این راهپیمایی در سراسر لندن، پایتخت انگلیس حضور داشتند و خواستار توقف حملات علیه ایران شدند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، شرکت کنندگان در این راهپیمایی از منطقه «میلبنک» به سمت سفارت آمریکا رفتند و شعارهای «ما مردم هستیم، ما ساکت نمی‌شویم» و «بمباران را همین الان، همین الان متوقف کنید» سردادند.

راهپیمایی ۵۰۰۰ نفری در لندن در حمایت از ایران
تظاهرات در لندن

یکی از افسران پلی متروپلیتن نیز گزارش کرد که بین پنج تا ۶ هزار نفر در این راهپیمایی بزرگ شرکت داشتند.

این دومین هفته پیاپی است که معترضان در حمایت از ایران و در اعتراض به تجاوز نظامی رژیم‌های آمریکا و اسرائیل دست به تظاهرات می‌زنند.

حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی، نهم اسفند علیه ایران آغاز شده که تاکنون نیز ادامه دارد. در این حملات آیت الله سیّد علی خامنه‌ای رهبر انقلاب به همراه چند نفر از مقام‌های نظامی و دفاعی کشور به شهادت رسیدند.

انتهای پیام