• یکشنبه / ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404121710075

عضو کمیسیون انرژی: عمده مخازن مورد حمله خالی بودند/ تهرانی‌ها برای تأمین سوخت نگران‌نباشند

عضو کمیسیون انرژی: عمده مخازن مورد حمله خالی بودند/ تهرانی‌ها برای تأمین سوخت نگران‌نباشند

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: عمده مخازنی که مورد حمله دشمن قرار گرفتند خالی بوده و اکنون مشکلی در تأمین سوخت وجود ندارد.

مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به حمله شب گذشته دشمن به مخازن نفت پالایشگاه تهران و وضعیت تأمین سوخت گفت: باتوجه به پیش بینی که از سوی دشمن داشته و تجربه ای که در جنگ ۱۲ روزه بود، تمهیدات لازم برای چنین شرایطی از قبل پیش‌بینی شده بود.

تمهیدات لازم برای چنین شرایطی اندیشیده شده بود

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌هایی که از رفتار دشمنان می‌شد و تجربه‌ای که در جنگ ۱۲ روزه وجود داشت، موضوع را از مسئولان اجرایی به‌ویژه در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی پیگیری کردیم و تمام تمهیدات لازم برای چنین شرایطی از قبل پیش‌بینی شده بود.

آنچه که اکنون می سوزد لجن های موجود در مخازن است

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه تصریح کرد: با توزیع پراکنده سوخت مورد نیاز مردم در این شرایط، عمده مخازنی که مورد هدف قرار گرفته اند تقریباً خالی بودند و آنچه اکنون در حال سوختن است، باقی مانده آن‌ها و عمدتاً لجن‌های موجود در مخازن است.

مشکلی در تأمین سوخت کشور وجود ندارد

شریعتی با بیان اینکه برای تأمین سوخت  استان‌ها و شهرهای مختلف به عنوان معین یکدیگر تعیین شده‌اند تصریح کرد: از این جهت مشکلی در تأمین سوخت وجود ندارد. ممکن است در برخی موارد با تأخیر سوخت به برخی نقاط برسد، اما اصل موجودی سوخت کشور کاملاً پیش‌بینی و تأمین شده است.

مردم از مراجعه عجولانه برای سوخت گیری خودداری کنند

وی در ادامه گفت: با توجه به تعطیلی‌هایی که وجود دارد، مصرف سوخت نیز کاهش پیدا کرده و از این جهت نگرانی برای تأمین سوخت وجود ندارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم نگرانی نداشته باشند و از مراجعه عجولانه برای سوخت‌گیری خودداری کنند و هر زمان که نیاز داشتند در فرصت مناسب به جایگاه‌ها مراجعه کرده و سوخت مورد نیاز خود را دریافت کنند.

انتهای پیام