• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404121811233

معاون عمرانی استاندار قم تأکید کرد

لزوم تسریع در بازسازی ساختمان‌های آسیب دیده تجاوزات اخیر دشمن

لزوم تسریع در بازسازی ساختمان‌های آسیب دیده تجاوزات اخیر دشمن

ایسنا/قم معاون عمرانی استاندار قم بر لزوم تسریع در بازسازی ساختمان‌های آسیب دیده تجاوزات اخیر دشمن تأکید کرد.

خسرو سامری در جلسه کمیته بازتوانی و بازسازی ستاد بحران استان با تقدیر از تلاش‌های اکیپ‌های امدادی اصناف در عملیات آواربرداری ساختمان خبرگان، بر لزوم پیگیری مستمر مباحث معیشتی مردم و تسریع در روند بازسازی و نصب شیشه‌های ساختمان‌های آسیب‌دیده تأکید کرد.  

معاون عمرانی استانداری قم تصریح کرد: فرآیند نصب شیشه‌ها در حال حاضر از دو طریق انجام می‌پذیرد؛ یا اینکه متقاضی مستقیماً به بنیاد مسکن مراجعه و نیروی کار معرفی کند، و یا اینکه خود اقدام به انجام کار کرده و فاکتور تایید شده ارائه دهد.  

وی ادامه داد: سازمان صمت می‌تواند در مناطق هشتگانه شهرداری نماینده‌ای مستقر کند تا وضعیت را در سریع‌ترین زمان ممکن ساماندهی نماید.

در ادامه این جلسه، پوریزدی رئیس اتاق اصناف گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه داد و گفت: در حال حاضر چندین اکیپ از اتحادیه درب و پنجره‌سازان به‌صورت فعال در مناطق آسیب‌دیده مشغول فعالیت و نصب شیشه اماکن هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در شامگاه دوشنبه ۱۸ اسفند، وی همچنین از انجام هماهنگی‌های لازم برای به‌کارگیری صافکاران معتمد و نصابان شیشه خودرو جهت تعمیر خودروهای آسیب‌دیده خبر داد.

انتهای پیام