بامداد امروز ساعت ۰۰:۲۵ ۱۹ اسفند ۱۴۰۴، حادثه واژگونی یک دستگاه تریلی و یک دستگاه اتوبوس در محور نائین رخ داد که در پی آن چهار نفر جان خود را از دست دادند و ۲۰ نفر نیز مصدوم شدند.
بر اساس گزارشهای اولیه، این حادثه در حدود ۴۵ کیلومتری پیش از شهر نائین رخ داده است. علت اولیه حادثه، لغزندگی جاده ناشی از واژگونی یک تانکر حامل اسید اعلام شده است. گفته میشود ابتدا تریلی در این محور واژگون شده و پس از آن یک دستگاه اتوبوس در مسیر یزد به کرج نیز دچار سانحه شده است.
در این حادثه چهار نفر شامل دو مرد و دو زن جان باختند و ۲۰ نفر نیز مصدوم شدند.
با اعلام حادثه، نیروهای امدادی و اورژانس به محل اعزام شدند. برای امدادرسانی به مصدومان، چهار کد عملیاتی اورژانس ۱۱۵ نائین، دو کد اورژانس ۱۱۵ عقدا، دو دستگاه آمبولانس بیمارستان حشمتیه و یک دستگاه از جمعیت هلالاحمر به محل حادثه اعزام شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اورژانس استان اصفهان در روز سهشنبه ۱۹ اسفند، ۱۸ نفر از مصدومان به بیمارستان حشمتیه نائین منتقل شدند و دو نفر دیگر نیز برای ادامه درمان به بیمارستان اردکان انتقال یافتند.
انتهای پیام

