• یکشنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۲:۰۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404122412769

در گفت‌وگوی استاندار با معاون اول رئیس‌جمهوری صورت گرفت

بررسی آخرین وضعیت تولید و خدمات‌رسانی در استان سمنان

بررسی آخرین وضعیت تولید و خدمات‌رسانی در استان سمنان

ایسنا/سمنان در گفت‌وگوی تلفنی محمدجواد کولیوند استاندار سمنان با محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری، گزارشی از رفع سوء‌اثر چک‌های تولیدکنندگان، تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و وضعیت دستگاه‌های خدمات‌رسان استان ارائه شد.

در تماس تلفنی معاون اول رئیس‌ جمهوری با استاندار سمنان، آخرین وضعیت تولید، خدمات‌رسانی و برنامه‌های اجتماعی و مذهبی استان مورد بررسی قرار گرفت.

در این گفت‌وگو استاندار سمنان با اشاره به شرایط اقتصادی واحدهای تولیدی، گزارش کاملی از رفع سوء‌اثر چک‌های تولید کنندگان و برنامه ریزی در جهت تسهیل و تسریع در روند پرداخت سرمایه در گردش توسط شبکه بانکی ارائه شد. 

کولیوند با بیان اینکه پویایی بخش تولید نیازمند حمایت عملی و مستمر دولت و بانک‌هاست، خواستار همراهی جدی‌تر نظام بانکی برای جلوگیری از توقف فعالیت واحدهای تولیدی شد.

در ادامه این تماس محمدرضا عارف گزارشی از وضعیت آمادگی هلال‌ احمر، اورژانس، شرکت توزیع برق و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان استان دریافت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان در روز یکشنبه ۲۴ اسفند، عارف همچنین با توجه به فرارسیدن ماه رمضان و افزایش برنامه‌های مردمی، بر حمایت دولت از برگزاری تجمعات شبانه، مراسمات مردمی و به‌ویژه افطاری‌های ساده تأکید کرد و این برنامه‌ها را عامل تقویت همبستگی اجتماعی و نشاط معنوی در جامعه دانست.

انتهای پیام