• دوشنبه / ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404122513268

استاندار خبر داد

خلع ید سرمایه‌گذاران از ۱۰۰۰ هکتار زمین در خراسان‌ شمالی

خلع ید سرمایه‌گذاران از ۱۰۰۰ هکتار زمین در خراسان‌ شمالی

ایسنا/خراسان شمالی  استاندار خراسان شمالی گفت: هزار هکتار از زمین‌های که در اختیار متقاضیان برای سرمایه‌گذاری بود به علت راکد بودن طرح بازگردانده شد.

بهمن نوری دوشنبه ۲۵ اسفند در جلسه شورای آموزش وپرورش استان اظهار کرد: این زمین‌ها در اختیار سرمایه‌گذاران جدید برای اجرای طرح های تولیدی و سرمایه‌گذاری‌ها قرار گرفت‌.

وی تصریح کرد: سرمایه‌گذاران نباید زمین‌ها را راکد رها کنند بلکه زمین‌های ملی باید در راستای افزایش تولید و سرمایه گذاری مورد استفاده قرار گیرد در صورتی که بخش سرمایه‌گذاران زمین‌ها رامعطل نگه دارند از آنان خلع ید خواهد شد.

استاندار خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنانش بر اولویت‌بندی طرح‌های آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: طرح‌های ساخت مدرسه در مناطقی که طرح‌های نهضت ملی مسکن اجرا می‌شود، ایجاد پنل‌های خورشیدی در مدارس عشایری، ساخت و تکمیل پژوهش سراها و سایر موارد باید اولویت‌بندی و در بودجه سال آینده دیده شود.

وی بر ساخت مدارس در مناطقی که مسکن‌های نهضت ملی اجرا می‌شود تأکید کرد و افزود: راه وشهرسازی باید مولدسازی داشته باشد و اعتبار از این محل را برای ساخت مدارس هزینه کند اما در این زمینه ضعیف عمل می‌شود.

نوری بر مسئولیت‌ اجتماعی صنایع تأکید کرد و گفت: صنایع در بخش‌های مختلف از جمله فرهنگی و اجتماعی کمک می‌کنند که ساخت مدارس نیز می‌تواند در این راستا قرار گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر تکمیل اردوگاه‌های دانش‌آموزی نیز تأکید کرد و افزود: تکمیل و زیباسازی فضاها نقش مؤثری در شادابی و تربیت دانش‌آموزان دارد.

انتهای پیام