• پنجشنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404122815098

در جلسه فوق‌العاده کمیسیون امنیت ملی تاکید شد

جنگ تا بریده شدن اندیشه‌های صهیونی آمریکایی از منطقه ادامه دارد

جنگ تا بریده شدن اندیشه‌های صهیونی آمریکایی از منطقه ادامه دارد

رئیس گمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون گفت:  در این جلسه بر تداوم خط مستحکم انقلاب اسلامی و ادامه نبرد تا بریده شدن اندیشه‌های صهیونی امریکایی از منطقه تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، ابراهیم عزیزی در توضیح جلسه فوق‌العاده امروز امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این جلسه با حضور تعدادی از معاونان ستاد کل نیروهای مسلح برای بررسی تحولات حوزه میدان و دیپلماسی برگزار شد.

وی توضیح داد: نمایندگان در این جلسه بر تداوم خط مستحکم انقلاب اسلامی و ادامه نبرد تا بریده شدن اندیشه‌های صهیونی آمریکایی از منطقه تاکید کردند.

عزیزی ادامه داد: همچنین مشکلات مردم در زمان جنگ مورد بررسی قرار گرفت و ضمن تشکر از دولت ‌و تمام دستگاه‌های خدمات رسان در این ایام، بر حمایت از نیروهای مسلح تاکید شد.

رئیس گمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: فرزندان ایران به دست ناپاک‌ترین خلایق و مفسدان فی‌الارض به خون غلتیدند و پرونده‌های سیاه اخلاقی و جنایات ننگین‌شان، لکه ننگی بر پیشانی بشریت است. دشمنان بدانند که از هر قطره خون شهید، هزاران سرو قامت برخواهد خاست.

عزیزی هم‌چنین با قدردانی از حضور حماسی و آگاهی مردم در صحنه گفت: این زنجیره قدرت تا اهتزاز پرچم حق و نابودی کامل این جرثومه‌های فساد گسستنی نیست.

انتهای پیام