• دوشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۵ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد مطلب: 1405011708210

نماینده ورامین در مجلس عنوان کرد

شکست راهبردی دشمن در لحظه صفر/ از تحکیم ساختار قدرت تا جهش سرمایه اجتماعی

شکست راهبردی دشمن در لحظه صفر/ از تحکیم ساختار قدرت تا جهش سرمایه اجتماعی

ایسنا/تهران عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تحلیل ابعاد فروپاشی محاسبات دشمن پس از ترور شخصیت‌های محوری و تجاوز نظامی، تأکید کرد که جمهوری اسلامی نه تنها دچار تزلزل نشد، بلکه با تحکیم همه ارکان خود به معادله‌ای جدید در منطقه تبدیل شد.

 علی خزایی نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خطای محاسباتی دشمن در حمله به ایران، اظهار کرد: دشمن تصور می‌کرد با ترور شخصیت‌های اثرگذار می‌تواند ساختار سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی را از بین ببرد، اما در همان لحظه نخست تجاوز، شکست را تجربه کرد.

نظم نوین منطقه‌ای در راه است

وی با تشریح ابعاد نظامی این شکست، گفت: کوچکترین خللی در فرماندهی و عملیات‌های نیروهای مسلح ایجاد نشد و بر اساس راهبرد امام شهید، جنگ به مرحله منطقه‌ای وارد شد.

خزایی افزود: امروز گستره پدافندی ایران تمامی پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه را در بر می‌گیرد و سرزمین‌های اشغالی نیز زیر ضربات نیروهای مسلح ما قرار گرفته است؛ عملیاتی تاریخی که در تاریخ معاصر بی‌سابقه است.

همبستگی ملی؛ سد مستحکم در برابر ناامنی

عضو کمیسیون آموزش مجلس در ادامه به تأثیرات اجتماعی این رویداد پرداخت و خاطرنشان کرد: نتیجه جنایت دشمن، افزایش چشمگیر اتحاد مردم با یکدیگر و نیز پیوند مستحکم‌تر مردم با مسئولان بوده است. این وحدت کلمه و همبستگی حداکثری، بزرگترین شکست را به آمریکا تحمیل کرده است.

پشتوانه تمدنی و مقاومت فرهنگی

خزایی با اشاره به جایگاه فرهنگی کشور، تصریح کرد: ایران دارای پشتوانه چند هزار ساله تمدنی است و امروز فرهیختگان جامعه با تکیه بر این گنجینه عظیم، در کنار مردم و نیروهای مسلح از کیان کشور دفاع می‌کنند.

ثبات اقتصادی در میدان نبرد

وی با رد تأثیرپذیری اقتصاد کشور از جنگ تحمیلی، گفت: اگرچه دشمن به دنبال ضربه زدن به معیشت مردم بود، اما خوشبختانه در تأمین کالاهای اساسی هیچ گونه اخلالی نداریم و چرخه تولید و مصرف به خوبی در حال گردش است.

ارتقای ضریب امنیت ملی

نماینده مردم ورامین در مجلس به حوزه امنیت اشاره کرد و افزود: با هوشیاری دستگاه‌های امنیتی و حضور میدانی مردم، نه تنها امنیت داخلی دچار خدشه نشد، بلکه ضریب امنیت ملی در کشور به شکل چشمگیری افزایش یافت.

پیام نهایی به دشمن

خزایی با تأکید بر فرمایشات امام شهید درباره اشتباه محاسباتی دشمن، گفت: ملت ایران به دنیا ثابت کرد که محاسبات دشمن غلط است و آن‌چنان سیلی محکمی از ملت ایران خورده که تا ده‌ها سال فراموش نخواهد کرد و در باتلاقی که خود حفر کرد، گرفتار شده است. ما دست از گریبان او برنمی‌داریم تا ان‌شاءالله به پیروزی نهایی برسیم. 

نماینده مردم شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی در پایان با استناد به وعده الهی "نصر من الله و فتح قریب"، ابراز امیدواری کرد که خداوند به ملت ایران لطف کرده و ارواح مطهر شهدا و رهبر شهید را از این پیروزی شاد نماید.

انتهای پیام