• چهارشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۹:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد مطلب: 1405020201289

مروی: خون کودکان میناب باعث شد فرهنگ لیبرال غربی رنگ ببازد

مروی: خون کودکان میناب باعث شد فرهنگ لیبرال غربی رنگ ببازد

ایسنا/خراسان رضوی تولیت آستان قدس رضوی گفت: خون فرزندان میناب باعث شد برای همیشه تاریخ، فرهنگ لیبرال دموکراسی غربی رنگ ببازد و رسوا شود.

حجت‌الاسلام احمد مروی عصر دوم اردیبهشت‌ در مراسم «میناب میهمان امام رضا (ع)» که به مناسبت پاسداشت شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب و با حضور خانواده‌های شهدا و جمعی از مسئولان استانی در تالار قدس حرم مطهر رضوی (ع) برگزار شد، اظهار کرد: شهدا هم در این جمع هستند، ما چنین اعتقادی داریم. از رؤیت چهره‌های نورانی شهدا محرومیم اما آنان هستند و ما را همراهی می‌کنند. این جنایت بزرگ قلب هر انسان آزاده‌ای که کمترین بهره از وجدان بشری داشته باشد را غصه‌دار کرد.

وی با بیان اینکه میناب برای همیشه تاریخ ثبت شد، عنوان کرد: شهدای میناب سن‌های کمی داشتند، اما بزرگ شدند؛ به بزرگی تاریخ. مظلومیت و توحش دشمنان اسلام نیز ثبت شده است. این فرزندان با خون پاک خود، کاری بزرگ رقم زدند و آن رسوایی مستکبرینی بود که داعیه سلطنت بر عالم را یدک می‌کشند. آمریکا جنایتکار با تبلیغات فراوان و رسانه‌های گسترده‌اش، از خود یک چهره آزادی‌خواهی ایجاد کرد و افکار عالم در دست گرفته و مدیریت می‌کند. چقدر باید کار صورت می‌گرفت تا چهره حقیقی این شیطان برای عالم آشکار شود؟

تولیت آستان قدس رضوی افزود: دستکش‌های مخملی از دست دشمنان بیرون آمد و نقاب حقوق بشر از چهره آنان گرفته شد. برای همیشه تاریخ، فرهنگ لیبرال دموکراسی غربی رنگ باخت و رسوا شد. آمریکا امروز نمی‌تواند از حقوق انسان‌ها، آزادی و قانون حرف بزند. چهره این شیطان نمایان و عیان شد. قطره‌ای از خون‌های فرزندان شما هدر نرفت و این کودکان در تاریخ ماندگار شدند.

مروی با بیان اینکه مدرسه شجره طیبه میناب تنها کلاس درس و مرکز آموزشی نیست، بلکه نماد مظلومیت و حقانیت جریان انقلاب اسلامی و رسوایی آمریکا است، گفت: مدرسه شجره طیبه یک فرهنگ و نماد شد که رسوایی آمریکای جنایتکار و غرب فریبکار را نشان می‌دهد. این مدرسه تا انسان و تاریخ است، ماندگار شد و دشمن خونخواه هرچه کند تا بخواهد این را محو کند، دیگر نمی‌تواند.

وی با بیان اینکه شهدا نماد حقانیت انقلاب اسلامی و مظلومیت امام شهیدند، اظهار کرد: همان طور که در میان شهدای عاشورا و اصحاب باوفای اباعبدالله، علی‌اصغر نماد حقانیت و رسوایی بنی‌امیه شد، خون فرزندان شما سبب از بین رفتن جریان باطل شد. فرزندان شما ایران را سربلند و حقانیت ایران را تثبیت کردند. خون فرزندان شما کارهای زیادی کرد که آثار آن نه برای امروز و فردا بلکه برای همیشه در تاریخ ماندگار و موجب رسوایی جریان باطل شد.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه خون شهدا بستر را برای اضمحلال آمریکا فراهم کرد، افزود: خون فرزندان شما علامت این است که رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر اسرائیل دیگر به آخر خط رسیده‌اند که از ارتکاب هر جنایتی دریغ نمی‌کنند. شما تنها نیستید بلکه همه مردم ایران و حتی دنیا برای شما اشک ریختند. همه آزادگان جهان خونخواه خون فرزندان شما هستند و این خون حماسه آفرید و دنیای غافل که تحت تاثیر رسانه دشمن در خواب قرار گرفته بود را بیدار کرد. به شما تبریک می‌گویم که فرزندان شما با سن کم، حماسه‌سازان بزرگ تاریخ شدند.

ایران مظلوم مقتدر است

همچنین حجت‌الاسلام محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز در بخش دیگری از این مراسم بیان کرد: هشت مدرسه به نام امام هشتم بعنوان شبکه نورانی مدرسه شجره طیبه در سراسر کشور احداث خواهد شد تا کمک کند این مظلومیت مقتدرانه شهدا در یاد همه زنده بماند. شهادت مظلومانه سرنشینان پرواز ۶۵۵ در تیر ۶۷ به دست ددمنشان صورت گرفت و متاسفانه فراموش شد و نتوانستیم این موضوع که سند مظلومیت مردم ایران بود را مورد توجه قرار دهیم. امیدواریم این جنایت‌ هولناک که سبب شهادت کودکان ما شد، سندی برای مظلومیت ملت ایران از جنس مظلومیت مقتدرانه باشد.

وی اضافه کرد: وقتی واژه مظلومیت در انقلاب اسلامی مطرح شد، امام شهید می‌گفت ما مظلوم هستیم، اما از جنس مظلومیت مقتدرانه و این باید در فرهنگ جامعه ما تبدیل به گفتمان شود، یعنی منشأ اصلی این مظلومیت مقتدرانه به عاشورا برمی‌گردد. ما ریشه این مظلومیت را باید در عاشورا دنبال کنیم، امام حسین مظلوم بود اما از جنس مظلوم مقتدر. خون مظلوم مقتدر، دارای برکات است و اقتدار این کشور را محکم‌تر می‌کند.

انتهای پیام